فعالان صنعت چای به هند سفر می‌کنند


منابع آگاه هندی از سفر فعالان صنعت چای ایران به هند در اوایل ماه آینده میلادی خبر دادند.

به گزارش لقمه، گروهی از فعالان صنعت چای ایران متشکل از نمایندگان تجار، چایکاران و نمایندگان دولت در اوایل ماه آینده میلادی به هند سفر خواهند کرد.

این بازدید از این جهت دارای اهمیت است که حجم صادرات چای ارتدوکس هند به ایران در حال افزایش است و بازار ایران برای هند اهمیت زیادی دارد. 10 درصد از درآمدهای خارجی هند از صادرات چای، از ایران تامین می‌شود.

یک مقام ارشد در صنعت چای هند گفت: در حالی که هند از جولای 2012 تاکنون 2 گروه از فعالان در این صنعت را به ایران اعزام کرده است، ایران آخرین هیئت خود را نزدیک به 3 سال پیش به هند فرستاده است.

هند و سریلانکا بر سر به دست آوردن سهم 140 میلیون کیلوگرمی بازار چای ایران با یکدیگر رقابت دارند. اگرچه، بازار چای ایران، چای هند را ترجیح می‌دهد اما وجود مشکلات پرداخت ناشی از اعمال تحریم‌ها به یکی از موانع صدور چای هند به این کشور تبدیل شده است.

در سال 2012، یک هیئت هندی به سرپرستی معاون هیئت بازرگانی چای هند به منظور مذاکره در مورد راه‌های تسهیل مبادلات مالی 2 کشور به ایران سفر کرد. اکنون، مبادلات تجاری ایران و هند از طریق روش پرداخت به روپیه صورت می‌گیرد.

هیئت ایرانی که متشکل از واردکنندگان چای این کشور است، قرار است تا از ایالت‌های آسام و دارجیلینگ که مرغوب‌ترین چای هند را تولید می‌کنند، بازدید کنند. نمایندگان سازمان چای ایران که متشکل از چایکاران ایرانی هستند و اتحادیه چای ایران که سازمانی متعلق به واردکنندگان چای این کشور است نیز در هیئت حضور خواهند داشت.

منابع آگاه در صنعت چای هند اعلام کردند که تمایل دارند تا از مقامات دولتی این هیئت از موضع دولت جدید ایران در مورد مبادلات تجاری 2 کشور اطلاع یابند.

ایران سالانه 50 میلیون کیلوگرم چای تولید می‌کند اما به منظور تامین بازار داخلی خود نیازمند واردات است. هند حدود 2.4 میلیون کیلوگرم چای، بیشتر به منظور نمونه‌گیری، از ایران وارد می‌کند.

در اثر مشکلات ناشی از تحریم‌ها، صادرات چای هند به ایران در سال 2012 به 7 میلیون کیلوگرم کاهش یافت اما پس از حل مشکلات پرداخت‌ها، دهلی‌نو در سال 2012 بالغ بر 13.5 میلیون کیلوگرم چای به ایران صادر کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 4594 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد بازدید: 2197 ساعت: 3:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
5 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
6 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

  چگونه کودک را به خوردن میوه و سبزی ترغیب کنیم؟ تغذیه ناسالم دلیل اصلی افزایش هزینه‌های سلامت در ب...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
۱۰ عادت نادرست که مانع از هضم غذا می‌شود پایگاه خبری لقمه: آیا بعد از هر وعده‌ی غذایی احساس سنگینی زیاد می‌کنید؟ معده‌تان آتش می‌گیرد؟ بدتر از همه این که دچار یبوست یا اسهال می‌شوید؟ اینها جزو شایع‌ترین مشکلات گوارشی هستند که در اکثر موارد به عادت‌های بد خودمان مربوط می‌شوند.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.