سرطان رهاورد روغن‌های وارداتی بی‌کیفیت


یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی معتقد است که روغن‌های وارداتی تأثیر مستقیم در افزایش ابتلای ایرانیان به سرطان دارد.

به گزارش لقمه، در کشور ما، هر نفر سالانه 18.3 کیلوگرم روغن خوراکی مصرف می کند که به گفته ابوالحسن خلیلی، دبیر سابق انجمن صنایع روغن نباتی 95 درصد آن از کشورهای برزیل، آرژانتین، روسیه، اکراین، اندونزی و مالزی خریداری و 5 درصد باقیمانده از 28 کارخانه داخلی فعال در این حوزه به دست می‌آید. این درحالی است که به گفته یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، روغن‌های وارداتی تأثیر مستقیم در افزایش ابتلای ایرانیان به سرطان دارد.

رسول خضری در این باره می‌گوید: درست است که مسئولان وزارت بهداشت مدعی می‌شود بر روند واردات این روغن‌ها نظارت دارند؛ اما بسیاری از این روغن‌های خوراکی، حتی توان جذب استاندارد ایران را هم ندارند.

وی با بیان اینکه روغن‌های خوراکی مصرف زیادی در کشور دارند؛ بنابراین باید به استاندارد و کیفیت آنها توجه ویژه‌ای کرد می‌افزاید: نهادهای مرتبط در آزمایش‌های استاندارد و کیفیتی باید دقت نظر بیشتری در خصوص کیفیت روغن‌های خوراکی داشته باشند. با این حال کیفیت روغن‌های وارداتی بسیار پایین است و 80 درصد این روغن‌ها در خارج از کشور روغن‌کشی و با یکسری از حلال‌هایی غیراستاندارد ترکیب می‌شوند که باعث می‌شود قسمتی از ناخالصی‌ها روی روغن باقی بماند.

خضری معتقد است بسیاری از کارهایی که برای تصفیه روغن صورت می‌گیرد در روغن‌های وارداتی به دلیل عرضه با قیمت پایین‌تر از کیفیت کمتری برخوردارند؛ بنابراین انتظار می‌رود کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نظارت بیشتری بر این روغن‌ها داشته باشند. وی در ادامه گذری به سال‌های گذشته نیز می‌زند که چنین وضعی در برنج و گندم‌های وارداتی ایجاد شده بود و می‌گوید: اگر روغن‌های خوراکی از کشورهایی که استاندارد مطمئنی دارند، وارد شود ابتلا به سرطان کاهش می‌یابد. البته سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند که بر این موضوع نظارت شده است؛ اما متأسفانه استانداردهای کشور ما در بسیاری از موارد ایراد دارد. 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :حمایت

کد: 4600 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد بازدید: 2631 ساعت: 4:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
6 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
9 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
10 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
11 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  معرفی یک رژیم غذایی ضدسرطان چه شما سابقه‌ای از سرطان در میان اعضای خانواده‌تان...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر می خواهید خیلی زودتر از اینها به نتیجه برسید، باید به رژیم غذایی کوتاه مدت رو بیاورید. این رژیم غذایی کوتاه مدت کمکتان می کند تا در عرض یک هفته تا ده روز به صورت کاملا اصولی چند کیلو وزن کم کنید
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
نسخـه های طبیعی برای چاق‌ها اگر در گروه افرادی هستید كه شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.