ترافل خرما؛ شیرینی بعد از افطار


مصرف خرما در ماه رمضان به نسبت بقیه ماه های سال بیشتر است که می توان از آن به عنوان یکی از مواد مقوی و مفید برای بدن، انواع شیرینی های مختلفی را تهیه کرد.

به گزارش لقمه، با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.


مواد لازم :
خرما 200 گرم
گردو 30 گرم
بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت
پودر نارگیل به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین


طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید. بعد اونها رو آبکش کنید و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید. هسته خرما رو هم در بیارید.



گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.



بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگر، خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.



نکته: برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندهید.

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم. و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.





نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید.





دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.



و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته: شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشود.



و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدهید.



و اونها رو داخل کپسول بگذارید و با گردو، خلال پسته، خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید. با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.


بازگشت به صفحه نخست
نقل از :بهار سایت

کد: 4606 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد بازدید: 5209 ساعت: 2:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاپ‌کیک شکلات تلخ و تمشک برای عید فطر ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 روش تهیه کیک خرما مناسب برای بعد از افطار ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ مرداد
3 راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲ مرداد
4 گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ آذر
5 تهیه شیرینی بدون نیاز به پخت (1) ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خودمراقبتی، ارزان‌ترین راه جلوگیری از مشکلات پرهزینه دندانی رئیس دانشکده‌ دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید ص...

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.