استمرار کاهش بهای جهانی غذا


شاخص قیمت غذای بانک جهانی به میزان دو درصد طی دوره چهار ماه گذشته کاهش یافت که سومین دوره کاهش متوالی بود.

به گزارش لقمه، بر اساس گزارش بانک جهانی، کاهش واردات در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و تقاضای پایین‌تر، موجب کاهش 12 درصدی قیمت‌ها نسبت به رکورد مشاهده شده در اوت سال 2012 شده است.

شاخص قیمت غذای بانک جهانی نشان داد در فاصله فوریه تا ژوئن، قیمت‌های بین المللی شکر به میزان شش درصد، روغن سویا 11 درصد، ذرت یک درصد و گندم دو درصد کاهش یافته است.

شرایط آب و هوایی مطلوب‌تر پس از خشکسالی سال گذشته، تولید گندم را بهبود بخشید و در صورتیکه آب و هوای نامساعد بر تولید در شمال و مرکز اروپا، روسیه و چین تاثیر نگذارد، برداشت خوب از سوی این تولیدکنندگان بزرگ انتظار می‌رود.

همچنین پیش‌بینی می‌شود تولید جهانی ذرت به دلیل احیای تقاضا از سوی تولیدکنندگان اتانول در آمریکا، به رکورد بالایی در سال میلادی جاری برسد.

طبق گزارش بانک جهانی، در حالیکه قیمت‌ها به تازگی ثبات یافته‌اند اما نوسان قیمت‌های غذا در سال‌های اخیر، کشورهای در حال توسعه با نرخ فقر بالا را واداشته در واکنش به این امر یارانه‌های غذای مصرف کننده را افزایش دهند در حالیکه بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول این کشورها را دعوت کرده‌اند برای کاهش فشار بر بودجه دولتی و آزاد کردن اعتبار بیشتر برای آموزش و بهداشت و درمان، یارانه‌های اختصاص یافته به غذای مصرف کننده را حذف کنند.

بانک جهانی معتقد است که ضعف برنامه‌های یارانه غذا، به مردم فقر سود نمی‌رساند و اشکال مستقیم‌تر مانند عرضه کالاهای غذایی اساسی و کارهای عمومی برای کمک به فقرا موثرتر است.

بر اساس گزارش رویترز، شاخص قیمت غذای بانک جهانی قیمت‌های صادرات غذا، چربی‌ها و روغن‌ها، غلات و مواد غذایی دیگر را بر اساس ارزش دلار ارزیابی می‌کند.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 4622 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد بازدید: 2563 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
8 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
9 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
10 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
11 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
عادات غذایی کم‌خونی‌ آور کم‌خونی فقر آهن از شایع‌ترین کم‌خونی‌هاست. بر اساس جدیدترین بررسی‌ها، مشخص شده است 20 درصد خانم‌ها، 50 درصد خانم‌های باردار و 3 درصد آقایان به اندازه کافی آهن دریافت نمی‌کنند و همین امر باعث می‌شود کم‌خونی ناشی از کمبود این ماده معدنی در آن‌ها بروز کند.