آب آناناس بخورید سرما نخورید


اگر شما هم از آن سرماخورهای حرفه‌ای هستید و با شروع فصل سرما به هر دارویی متوسل می‌شوید تا سرما نخورید، برای یک بار هم که شده آناناس را امتحان کنید. چرا؟

لقمه: برای این که پزشکان توصیه می‌کنند اگر زیاد دچار سرماخوردگی می‌شوید و این وضعیت شما را آزار می‌دهد، می‌توانید با نوشیدن آب آناناس تا حد زیادی علائم این بیماری را کاهش دهید.

متخصصان تغذیه معتقدند، آناناس علاوه بر این که شیرین و خوش طعم است مزایای بسیاری برای سلامتی نیز دارد. از جمله این که آناناس حاوی یک نوع آنزیم با خواص ضد‌التهابی است که "بروملاین" نام دارد. این آنزیم در واقع می‌تواند با عفونت‌ها مقابله کرده و باکتری‌ها را نابود سازد.

نوشیدن آب آناناس در تسکین گلودرد هم موثر است و همچنین می‌تواند به راحتی مخاط بدن را پاکسازی کند. آنزیم بروملاین موجود در آناناس به تسکین سرفه‌های ناشی از سرماخوردگی کمک می‌کند.

علاوه بر این‌ها نوشیدن آب آناناس می‌تواند در تسکین بدن‌دردهای ناشی از سرماخوردگی تاثیر مفید و به سزایی داشته باشد. پس تا عطسه اول آمد بدوید یک لیوان آب آناناس بخورید.

 


نقل از :آشپزی مثبت/ شماره 14

کد: 463 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۷ آبان بازدید: 5115 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
2 اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 چه کسانی آناناس نخورند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
4 درمان 10 بیماری با مصرف منظم آناناس ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
5 پشتیبانی از سلامت پوست با آناناس ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 یک وعده آناناس ۱۳۰درصد از نیاز روزانه را تامین می کند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۸ تير
7 میوه های زرد رنگ خواصی نشاط آور دارند ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
8 کمپوت آناناس با نام تجاری Leonard غیر مجاز نیست ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۳ بهمن
9 چگونه ویتامین C بیشتری مصرف کنیم؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
10 چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان
11 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور


نظرات


asrin

jaleb bod mochakeram

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان ...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.