گزارش تصویری: تهیه رشته‌ خشکار در گیلان


رشته خشکار، یکی از شیرینی‌های سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است که همواره مورد پسند مردم به ویژه مسافران تابستانی قرار می‌گیرد.

عکس: حمیدرضا علیپور

































بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 4651 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد بازدید: 4748 ساعت: 3:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
2 ماکارونی کیلویی ۳۴ هزار تومان شد/ قیمت جدید ماکارونی اعلام شد ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
3 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
4 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
5 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
6 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
7 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
8 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 سفره های رنگین گیلان در ماه رمضان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
10 از مکان‌های بدون مجوز آش و حلیم نخرید/پشم گوسفند در حلیم ها ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
11 یک کودک نوپا هر روز چه مقدار غذا باید بخورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی/به هنگام وارونگی و ایستایی هوا، کم خون ها در خطرند یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت