قیمت انواع شیرینی و آجیل در آستانه عید فطر


با نزدیک شدن به روزهای پایانی ماه رمضان و برگزاری عید فطر مسلمانان به ویژه ایرانیان اقلامی مانند شیرینی، آجیل، خشکبار، میوه و گل مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش لقمه، بنا بر مشاهدات عینی خبرنگار ایسنا از واحدهای شیرینی فروشی در سطح شهر به طور کلی هر کیلو شیرینی دانمارکی 8000 تومان، شیرینی زبان 9000 تومان، کیک یزدی 7000 تومان، پای سیب 10 هزار تومان، شیرینی تر 12 هزار تومان و شیرینی ناپلئونی و لطیفه 10 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد. همچنین کیک‌ها بنا بر وزن و سفارش مشتری عرضه می‌شود.

از سوی دیگر در عیدها به ویژه عید فطر اقلام آجیل مورد مصرف قرار می‌گیرد. در این باره یکی از فروشندگان واحدهای صنفی آجیل در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت آجیل و خشکبار نسبت به چند ماه گذشته به ویژه اوایل اردیبهشت ماه تغییری نداشته است.

البته اظهارات این فروشنده متفاوت با اظهارات رییس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار است.

مصطفی احمدی، رئیس اتحادیه اعلام کرده است که قیمت اقلام مختلف آجیل به ویژه پسته حدود 10 هزار تومان کاهش یافته است که این کاهش قیمت به دلیل تقارن با ماه مبارک و گرمی هوا در فصل تابستان است.

بر این اساس قیمت هر کیلو آجیل چهار مغز خام 55 هزار تومان، آجیل چهار مغز گل‌پر 46 هزار تومان و آجیل چهار مغز گردی 46 هزار تومان است.

همچنین هر کیلو پسته کله قوچی 60 هزار تومان، پسته اکبری 58 هزار تومان و پسته احمدآقایی 52 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

در کنار پسته هر کیلو فندق خام بدون پوست 35 هزار تومان، فندق پوست‌دار به قیمت 24 هزار تومان، بادام ایرانی 47 هزار تومان ، بادام آمریکایی 45 هزار تومان، بادام هندی 50 تا 53 هزار تومان و بادام زمینی 21 هزار تومان عرضه می‌شود.

براین اساس در خانواده تخمه قیمت هر کیلو تخمه ژاپنی گل‌پر 17 هزار تومان، تخمه ژاپنی معمولی 17 هزار تومان، تخمه هندوانه 12 هزار تومان و تخمه کدو 21 هزار تومان عرضه می‌شود.

از دیگر اقلام آجیل و خشکبار می توان به گردو با قیمت کیلویی 58 هزار تومان، برگه هلو 10 هزار تومان، برگه زردآلو 15 هزار تومان، کشمش 12 هزار تومان و مویز 21 هزار تومان اشاره کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4739 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۶ مرداد بازدید: 3934 ساعت: 9:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

  چطور وزن‌مان را به سرعت کم کنیم اما به سلامتی مان لطمه نزنیم؟ از رژیمهای سخت خسته شده اید ؟ از این روشهای سالم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستاوردهای سفرهای استانی رئیسی به خوزستان چه بود؟ پایگاه خبری لقمه: رئیسی وعده داده بود که به پاستورنشینی قناعت نخواهد کرد و اجرای این وعده را هم به فاصله دو روز از آغاز رسمی دولتش و با سفر به خوزستان تشنه و ملتهب آغاز کرد و برای سرزمین نفت با مردمانی نجیب و صبور، ۳۴ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟ یک متخصص تغذیه با بیان این‌که بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماری‌هایی مانند آسیب‌های مغزی، عقب‌ افتادگی ذهنی و بیماری‌های کلیوی می‌شود.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.