مواد لازم:
آرد برنج: 1پیمانهپودر هل: 1 قاشق چایخوریپودر قند: 3 قاشق سوپ خوریکره ذوب شده: 50گرمپودر گردو: یک دوم پیمانهزعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوریعسل: به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کمکم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.حال خمیر را در کیسه نایلون برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده و سرو نمایید.این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.بازگشت به صفحه نخست