بازار داغ تخلفات در فروش میوه، سبزیجات و مواد پروتئینی


در حالی که در طرح ضیافت 69 هزار و 500 پرونده تخلف تشکیل شده است، عمده‌ترین تخلفات در بازار میوه سبزیجات و مواد پروتئینی بوده است.

به گزارش لقمه، مجتبی فراهانی، معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت درباره‌ی آخرین آمار تخلفات با توجه به پایان طرح ضیافت اظهار کرد: از ابتدای طرح ضیافت ویژه ماه رمضان تا امروز حدود 900 هزار بازرسی انجام شده است.

وی ادامه داد: از میان بازرسی‌های انجام شده 69 هزار و 500 پرونده تشکیل شده است.

فراهانی با بیان این‌که ارزش پرونده‌های تشکیل شده بالغ بر 45 میلیارد تومان بوده است، گفت: هم چنین 3200 گشت مشترک با تعزیرات حکومتی در این میان انجام شده است.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت در پاسخ به این سوال که بیشترین میزان تخلفات مربوط به چه کالاهایی بوده است، تصریح کرد: بیشترین تخلفات مربوط به بازار میوه، سبزیجات نظیر گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و پیاز و مواد پروتئینی بوده است.

فراهانی درباره‌ی بازرسی‌های انجام شده برای کنترل قیمت تخم‌مرغ در بازار اظهار کرد: در مورد تخم‌مرغ هفت هزار و 916 مورد بازرسی داشته‌ایم.

وی از افزایش قیمت تخم‌مرغ و مرغ در یک مقطع زمانی خبر داد و تصریح کرد: به بازار تخم‌مرغ ورود پیدا کرده و با افزایش قیمت آن برخورد کردیم.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت با تاکید بر این‌که تشکیل پرونده‌های تخلف از افزایش قیمت تخم‌مرغ جلوگیری کرد، گفت: همچنین در یک مقطع زمانی نزدیک بود قیمت مرغ افزایش یابد که بازرسان ما از انجام هرگونه تخلف جلوگیری کردیم.

فراهانی در پایان بیان کرد: در مورد هر نوع کالایی قیمت‌های قبلی ملاک عمل بازرسین سازمان حمایت است و بازرسان ما به خصوص در سطح عمده‌فروشی‌ها برای جلوگیری از تخلف حضور دارند.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4764 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۹ مرداد بازدید: 3867 ساعت: 11:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
7 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
9 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  آدامس می‌تواند به کنترل وزن کمک کند؟ به عقیده‌ متخصصان پژوهش‌های گسترده تری نیاز است تا...

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.