روش تهیه پیتزا صبحانه تابستانی


این دستور پخت پیتزا در 45 دقیقه آماده می شود.

به گزارش لقمه، زمان پخت این پیتزا 30 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت است.

مواد لازم

• 30 گرم خمیر ترش
• دو قاشق غذاخوری شکر
• یک پیمانه آب گرم
• 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیمانه آرد کامل گندم
• نصف پیمانه آرد کامل
• نصف پیمانه جودوسر پوست کنده
• 230 گرم مارچوبه تازه
• ¾ پیمانه پنیر چدار
• یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده)
• 3 عدد تخم مرغ آب پز سفت شده (خرد شده)
• 115 گرم ژامبون گوشت
• سس فلفلی

طرز تهیه

1. قالب پیتزا را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط خمیر مایه و شکر را با هم مخلوط کنید. آب، روغن و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. آرد و جودوسر پوست کنده را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را 20 دقیقه در جای گرم نگهدارید.

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید خمیر را به اندازه قالب باز کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.

3. در همین فاصله، مارچوبه را ریز خرد کنید و با ¼ پیمانه آب داخل مایکروفر بگذارید تا کمی نرم شود. البته باید روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. دو دقیقه پخت کافی است. آنها را آبکش کنید. خمیر پخته شده را از فر خارج کنید. روی آن پنیر بریزید. روی پنیر مارچوبه، تخم مرغ، ژامبون، گوجه فرنگی و باقی مانده پنیر را بریزید. به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. در آخر با سس سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 4774 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد بازدید: 5120 ساعت: 10:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  پوست پرتقال برای سلامت پوست مفید است بیشتر افراد بر این باورند که پوست میو‌ه‌ای همچون پ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
این مواد غذایی با این داروها نمی‌سازند بعضی از خوردنی‌ها با بعضی از داروها مانند ایبوپروفن یا پاراستامول نمی‌سازند و امکان دارد ترکیب مواد غذایی با این داروها نتایج بدی روی سلامتی بگذارد.