«بفرمایید شام ایرانی» مجوز می‌گیرد؟


مجوز مجموعه «بفرمایید شام ایرانی» در شورای بازبینی سازمان نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دست بررسی است و هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده است.

به گزارش لقمه حسین حاجی بیگی؛ روابط عمومی موسسه سینما ۲۴ با اعلام این خبر گفت: پس از جلسه ای که آقای شمقدری با سازندگان این مجموعه داشتند، بررسی اصلاحات بفرمایید شام را به شورای اداره نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محول کردند و اکنون در دست بررسی است.

وی در مورد آخرین وضع مجوز نمایش «بفرمایید شام ایرانی» توضیح داد: یکشنبه گذشته قرار بود در جلسه شورای نظارت روی مجوز این مجموعه تصمیم گیری شود اما به دلایلی این اتفاق رخ نداد اما ممکن است هفته بعد نتیجه نهایی اعلام شود.
قسمت اول از مجموعه «بفرمایید شام ایرانی»به کارگردانی بیژن بیرنگ و تهیه کنندگی مؤسسه سینما ۲۴،آماده شده است. در این برنامه رامبد جوان، اشکان خطیبی، مهدی پاکدل و سروش صحت با یکدیگر به رقابت می پردازند که اشکان خطیبی میزبانی سه شرکت کننده دیگر را برعهده دارد.

تعدادی از عواملی که در ساخت این برنامه همکاری دارند، عبارتند از: کارگردان: بیژن بیرنگ/ دستیار اول کارگردان: رضا یزدانی/ مدیر برنامه ریزی: ثمره نیک سرشت/ طراح صحنه : صحرا بیرنگ/ طراح چهره پردازی: مریم شکرایی/ تصویربرداران: هادی پویان، مهدی قنبرزاده/ نور: یداله بشک/ صدابردار: کامران کیان ارثی/ مدیرتولید: حسین عباسی/ تدوین: ناصر فخری

نقل از :24 آنلاین

کد: 492 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۲ آبان بازدید: 5734 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۲ دي
2 بفرمایید بستنی ۱۰۰۰ دلاری/عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۴ ارديبهشت
3 بفرمایید دسر​ خانگی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ بهمن
4 بفرمایید دسرهای سبزیجاتی ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
5 بفرمایید غذای محلی ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي
6 بفرمایید دیزی+ انواع آبگوشت های ایران ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۹ دي
7 بفرمایید شام 153 هزار یورویی! ۱۳۹۱ پنج شنبه ۷ دي
8 موسیقی بفرمایید شام ایرانی را اینجا بشنوید ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن
9 چرا پروانه نمایش بفرمایید شام لغو شد؟ ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۷ مهر
10 مردم بگویند چه کسانی مهمان ˝بفرمایید شام ایرانی˝ باشند ۱۳۹۰ جمعه ۳۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  آیا می دانید مهمترین وعده غذایی چیست؟ به طور کلی در شبانه روز سه وعده غذا می خوریم (صبحا...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
نکاتی در مورد حضور موفق در نمایشگاه های بین المللی اولین قدم برای ورود به بازارهای صادراتی و شناسایی مشتریان بین الملل، حضور در نمایشگاههای بین المللی در منطقه های شناسایی شده است.