ماجرای توقیف نفتکش هندی از سوی ایران صادرکنندگان برنج هند را نگران کرد


توقیف نفتکش هندی از سوی ایران صادرکنندگان برنج هند را نگران کرد این مسئله باعث کاهش صادرات برنج هند به ایران شود.

به گزارش لقمه، به نقل از پایگاه اینترنتی ایندیا تایمز، توقیف نفتکش هندی از سوی ایران، منجر به بروز نگرانی در بین صادرکنندگان برنج هند شده است، زیرا آنها از این می ترسند که این اختلاف بین دو کشور موجب کاهش صدور برنج باسماتی به ایران شود.

ایران بزرگترین وارد کننده برنج باسماتی از هند است. در سال 13-2012، ایران حدود 1.082 میلیون تن برنج باسماتی از هند وارد کرد، در حالی که کل برنج صادراتی هند در این سال 3.4 میلیون تن بود.
کولویندر سینگ ماخنی، مدیر شرکت برنج باسماتی پنجاب روز سه شنبه گفت: «ایران وارد کننده اصلی برنج باسماتی از هند است، بنابراین تیره شدن روابط می تواند بر این تجارت تاثیرگذار باشد.»
ماخنی گفت، ایالت پنجاب و به خصوص منطقه آمریتسار بیشترین سهم را در تولید برنج صادراتی به ایران دارد. وی افزود: «از حدود یک میلیون تن برنجی که از ایالت پنجاب هند به ایران صادر شده است، بیش از چهار پنجم از آمریتسار به این کشور ارسال شده است.»
بر اساس گزارش‌ها، گارد ساحلی ایران در روز 12 آگوست نفتکش دش شانتی را در آبهای خلیج فارس توقیف کرده و به بندرعباس انتقال داده است. این تانکر در حال حمل نفت خام از بصره عراق به هند بود. آلوده کردن آب های ایران اتهام وارده به این کشتی است.
دانیل مسیح، یک تاجر برنج که اخیرا در قالب یک هیئت تجاری به ایران سفر کرده است گفت، حوادث اخیر صادرکنندگان را بسیار نگران کرده است. وی افزود: «آنها انتظار دارند که دولت هند این موضوع را به صورت فوری حل و فصل کند. گذشته از همه اینها، ایران بازار مصرف اصلی برنج باسماتی تولید پنجاب است.»
اما راجیو ستیا، مدیر اجرایی شرکت گامان لال ستیا اکسپرتس با بی مورد خواندن نگرانی ها از تحت تاثیر قرار گرفتن صادرات برنج از حادثه توقیف نفتکش مدعی شد که این حادثه یک موضوع مجزاست و نباید زیاد از آن نگران بود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 4949 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 2217 ساعت: 12:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلط...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن خرما از افت شدید قیمت و برهم خوردن بازار خرما از دولت گذشته تاکنون خبر داد و گفت: خرما روی دست تولیدکنندگان باقی مانده و با این وضعیت سازمان تعاون روستایی امسال هم مانند سال گذشته مجبور می‌شود خرمای خریداری شده را دفن کند.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.