معاون فدراسیون بین المللی دیابت:
هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد


معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه افراد دارای اضافه وزن، بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند، گفت: هر یك كیلوگرم اضافه وزن، پنج درصد احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

به گزارش لقمه، 'امیركامران نیكوسخن' در گفتگویی به مناسبت هفته ملی دیابت -20 تا 26 آبان‌ماه- افزود: كودكان و نوجوانان كشور در حال چاق شدن هستند و چاقی یكی از عوامل خطر ابتلا به دیابت به شمار می رود.

وی گفت: افرادی كه یك نفر در خانواده آنان به دیابت مبتلا هستند، مبتلایان به چربی و فشارخون، زنان دارای سابقه دیابت دوران بارداری، زنانی كه نوزاد با بیش از چهار كیلوگرم وزن به دنیا آورده اند و افراد بیش از 30 سال، بیش از سایر اقشار در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

نیكوسخن كه ریاست فدراسیون منطقه خاورمیانه و شمال آفریقای دیابت را نیز به عهده دارد، ادامه داد: این دسته از افراد حداقل سالی یك بار باید آزمایش های قندخون را انجام دهند.

معاون فدراسیون بین المللی دیابت، شیوه زندگی، تغذیه سالم و فعالیت بدنی را از جمله عوامل مهم در پیشگیری از ابتلا به دیابت برشمرد و افزود: درمان دیابت بدون آموزش، امكان پذیر نیست و رسانه ها و آموزش و پرورش نقش مهمی در این امر ایفا می كنند.

نیكوسخن كه مدیرعامل انجمن دیابت ایران نیز هست، افزود: علاوه بر گروه پزشكی، خود بیمار نیز باید در روند درمانی شركت داشته باشد.

وی ادامه داد: برای ترویج فعالیت بدنی باید زمان زنگ ورزش در مدارس افزایش یابد.

دیابت یا بیماری قند هنگامی به وجود می‌آید كه هورمون انسولین - عامل تنظیم‌كننده قند خون - یا به اندازه كافی در بدن تولید نمی‌شود یا بافت‌های بدن به آن به درستی پاسخ نمی‌دهند؛ در نتیجه سوخت وساز قند در بدن مختل می‌شود و قند خون از حد طبیعی خود بالاتر می‌رود.

 


نقل از :ایرنا

کد: 496 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۵ آبان بازدید: 7391 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ بهمن
5 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای سرخ‌شده احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند یک متخصص تغذیه گفت: غذاهای سرخ‌شده و روغن‌هایی که ...

  پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی موجود در آن می‌کاهد بهتر است افراد در صورت تمایل به سرخ كردن سبزیجات، ...

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

20 بخورید، 20 بگیرید بسیاری از دانش ‌آموزان روزهای پیش از امتحان را تا حد امکان به مطالعه می ‌پردازند و تصور می‌ کنند که غذا و استراحت مانع مطالعه می ‌شود، در صورتی که با تغذیه صحیح می ‌توان بازده فکری را افزایش داد.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.