نکات کلیدی برای مهار چاقی


با زیاد کردن وعده‌های غذایی، نظم دادن به فواصل خوردن و کنترل حجم و کالری مواد، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمی‌شود.

به گزارش لقمه، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پرخوری باعث چاقی و اضافه وزن می‌شود و چاقی هم دیابت، سرطان، و سکته را به همراه می‌آورد. بنابراین باید جلوی ورود کالری اضافه به بدن را گرفت.

دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: افرادی که در فواصل کوتاهی گرسنه می‌شوند و احتیاج به خوردن غذا برای رفع گرسنگی دارند، باید در وهله اول وعده‌های غذایی خود را زیاد کنند و علاوه بر سه وعده غذایی، سه میان وعده را نیز حتماً در برنامه غذا خوردن خود جای دهند اما برخی از افراد صبحانه نمی‌خورند و قبل از ناهار از شیرینی و شکلات‌های گوناگون استفاده می‌کنند که همین امر موجب وارد شدن مقدار زیادی کالری به بدن و در مدت طولانی منجر به چاقی و اضافه وزن فرد می‌شود.

با زیاد کردن وعده‌های غذایی، نظم دادن به فواصل خوردن و کنترل حجم و کالری مواد، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمی‌شود.
وی اظهار داشت: افرادی که از چیپس، پفک و فست فود‌ها استفاده می‌کنند باید بدانند که این مواد خاصیت گرسنگی کاذب و مکرر دارند.


نقل از :جام جم

کد: 5126 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 4908 ساعت: 2:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پر کالری ترین خوراکی های دنیا+ عکس ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 مواد غذایی مورد نیاز برای جادوگری ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت
3 كفش‌ هایی كه باعث چاقی‌تان می‌شود؟! ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 ترفندهای عجیب و غریب برای كاهش وزن ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر
5 تاثیر رنگ ها بر اشتها ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه تازه‌ترین ماهی را خریداری کنیم؟ شما برای تهیه ماهی تازه دو راه پیش رو دارید. اول م...

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
وقتی فک‌تان خرت خرت می‌کند «فکم موقع باز و بسته کردن صدا می‌دهد، نمی‌توانم درست غذا بجوم، وقتی غذا می‌خورم زود فکم خسته می‌شود و بی‌دلیل درد می‌کند ...» اینها و چندین شکایت مشابه از جمله رایج‌ترین مشکلاتی است که بیماران در کلینیک‌های دندانپزشکی به دندانپزشک ابراز می‌کنند و به‌دنبال راه درمان آن هستند؛ مشکلاتی که از آنها با عنوان اختلالات مفصل گیجگاهی فکی یاد می‌شود و افراد بسیاری در سطح دنیا به آن مبتلا هستند.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.