سود یک میلیارد تومانی واسطه‌ها از فروش شلیل!


رییس اتحادیه باغداران از پایان برداشت شلیل خبر داد و گفت: باغداران هر کیلوگرم شلیل را 1000 تا 2000 تومان فروخته‌اند در حالیکه این محصول در بازار مصرف با سود بیش از صد درصدی واسطه‌ها کیلویی 5000 تا 6000 تومان به دست‌ مصرف‌کنندگان رسیده است.

به گزارش لقمه، مجبتی شادلو اظهارکرد: بهترین نوع شلیل از سوی تولیدکننده 2000 تومان فروخته شده و نهایتا هزار تومان هزینه سردخانه و حمل و نقل به آن اضافه شده است که با توجه به قیمت‌های موجود در بازار 2000 تا 3000 تومان برای واسطه‌ها سود داشته است.

وی اظهار کرد: امسال بیش از 300 هزار تن شلیل در کشور تولید شده که با حساب سود واسطه‌ای از تولید تا مصرف حدود یک میلیارد تومان درآمد برای دلالان داشته است.

به گفته شادلو امسال وضعیت تولید شلیل و انواع هلو در باغات کشور بسیار مناسب بود و باعث شد میزان تولید و کیفیت آن نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

وی افزود: امسال متوسط عملکرد شلیل در واحد سطح به حدود 15 تن رسید اما با توجه به پایان فصل برداشت این محصول و قدرت ماندگاری آن در سردخانه، مصرف‌کنندگان نهایتا تا یک ماه آینده می‌توانند از شلیل با کیفیت استفاده کنند.

رییس اتحادیه باغداران خاطرنشان کرد: سال گذشته به دلیل تولید بالا و نبود مدیریت مناسب در بازار، قیمت پایه شلیل و هلو در بازار عمده فروشی هزار تا 1500 تومان بود که امسال با افزایش مناسب به 2500 تومان رسید.

شادلو افزود: سهم باغداران از فروش شلیل 1000 تا 1500 تومان است در حالیکه این محصول از ماخذ عمده فروشی تا بازار مصرف بیش از صد درصد افزایش قیمت دارد و 5000 تا 6000 تومان به دست‌ مصرف‌کننده می‌رسد که نشان دهنده حضور دلالان در این بازار است.

وی گفت: تا سیستم‌های هماهنگ تولید و توزیع با منافع مشترک بوجود نیاید نمی‌توان امیدوار بود که تولیدکنندگان از محصول خود سود مناسب می‌برند و مصرف‌کنندگان نیز می‌توانند به تهیه محصولات کشاورزی مورد نیاز با قیمت مناسب امیدوار باشند.

رییس اتحادیه باغداران با اشاره به ضرورت اجرای مناسب قانون انتزاع در راستای تنظیم بازار محصولات کشاورزی تاکید کرد: اجرای قانون انتزاع وظایف بازرگانی بخش کشاورزی از وزارت تجارت یا قانون تمرکز وظایف بخش کشاورزی می‌تواند نوید دهنده بازار متعادلی باشد که دلالان در آن نقش چندانی ندارند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5148 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 2397 ساعت: 8:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

  با انرژی‌زاترین میوه‌ها آشنا شوید اگر در پایان روز احساس خستگی و بی‌حالی می‌كنید احت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»