روش تهیه شنیسل ماهی


برای از بین بردن بوی ضخم ماهی، می توانید آن را سوخاری کنید.

مواد اولیه:

    ماهی بی‌استخوان یا قزل‌آلا فیله شده یك كیلوگرم
    پودر سوخاری دو پیمانه
    تخم‌مرغ دو عدد
    زعفران ساییده وحل شده 1/4پیمانه
    نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ماهی‌ها را پس از پاك كردن و شستن به قطعات كوچك خرد كرده یا از وسط به دو نیم تقسیم می‌كنیم. نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و زعفران را مخلوط كرده ماهی‌ها را در این سس می‌غلتانیم. سپس در پودر سوخاری می‌زنیم و در روغن با حرارت كم دو طرف آنها را سرخ می‌كنیم. در صورت تمایل می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، پوره اسفناج، حلقه‌های خیارشور، گوجه‌فرنگی، هویج پخته و جعفری اطراف شنیسل را تزیین كنید.




کد: 5178 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور بازدید: 4334 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  مسمومیت غذایی و 7 منبع احتمالی آن مسمومیت‌های غذایی ممکن است تا چند هفته بعد از مصرف...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.