روش تهیه شنیسل ماهی


برای از بین بردن بوی ضخم ماهی، می توانید آن را سوخاری کنید.

مواد اولیه:

    ماهی بی‌استخوان یا قزل‌آلا فیله شده یك كیلوگرم
    پودر سوخاری دو پیمانه
    تخم‌مرغ دو عدد
    زعفران ساییده وحل شده 1/4پیمانه
    نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ماهی‌ها را پس از پاك كردن و شستن به قطعات كوچك خرد كرده یا از وسط به دو نیم تقسیم می‌كنیم. نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و زعفران را مخلوط كرده ماهی‌ها را در این سس می‌غلتانیم. سپس در پودر سوخاری می‌زنیم و در روغن با حرارت كم دو طرف آنها را سرخ می‌كنیم. در صورت تمایل می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، پوره اسفناج، حلقه‌های خیارشور، گوجه‌فرنگی، هویج پخته و جعفری اطراف شنیسل را تزیین كنید.




کد: 5178 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور بازدید: 4250 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان ریزش مو با مصرف تخم کدو هنگامی که زنان یا مردان شروع به از دست دادن موهای ...

  چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ پایگاه خبری لقمه: منیزیم یکی از فراوان‌ترین مواد م...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت