7 وعده میوه بخورید، عمر طولانی کنید


پژوهشگران اسپانیایی اعلام کردند که بیشتر مردم تلاش می کنند 5 وعده میوه و سبزیجات در روز مصرف کنند اما نتایج تحقیقات جدید تأثیر مصرف 7 وعده میوه و سبزیجات را در طول عمر ثابت کرده است.

به گزارش لقمه، تحقیقات نشان می دهد افرادی که به طور متوسط هفت بار در روز میوه و سبزیجات می خورند یک سال بیش از سایرین زندگی می کنند.

این تحقیقات همچنین نشان داده است که خوردن میزان زیادی از میوه و سبزیجات بدن را نسبت به بیماری های قلبی محافظت می کند. محققان در دانشکده سلامت عمومی مرکز ثبت اطلاعات سرطان در گرانادا با بررسی 25 هزار و 682 هزار مورد مرگ و میر بین 451 هزار و 151 نفر در یک دوره 13 ساله به این نتایج جدید دست یافته اند.

آنها به این نکته پی برده اند که افرادی که بیش از 569 گرم میوه و سبزیجات طی هفت وعده در روز مصرف می کنند شانس مرگ آنها تا 10 درصد کاهش می یابد و به طور متوسط 1.12 سال بیشتر از افرادی زندگی می کنند که روزانه 249 گرم میوه و سبزیجات خورده اند.

این تحقیق همچنین تأکید کرده است که به ازای افزایش هر 200 گرم در مصرف میوه و سبزیجات، خطر مرگ تا 6 درصد کاهش می یابد.

تحقیقات پیشین نشان می داد که اگر فردی میزان توصیه شده میوه و سبزیجات در روز را مصرف کند میزان ابتلا به بیماری های حاد کاهش یافته و خطر مرگ پیش از موعد 10 تا 25 درصد کاهش می یابد.

ماریا خوزه سانچز پرز نویسنده اصلی این تحقیق یادآور شد: شواهد کافی از تأثیر مثبت مصرف میوه و سبزیجات در ممانعت از ابتلا به سرطان و بیماریهای حاد وجود دارد. به همین دلیل یکی از اقدامات موثر پیشگیرانه ترویج مصرف میوه و سبزیجات در بین عموم مردم است.

این تحقیق همچنین ثابت کرده است که افرادی که میزان زیادی میوه و سبزیجات مصرف می کنند تا 15 درصد کمتر به بیماری های قلبی مبتلا می شوند. بیش از 4 درصد مرگ و میر مرتبط با بیماریهای قلبی در صورت مصرف این مواد قابل پیشگیری هستند.

همچنین محققان اعتقاد دارند که سبزیجات خام برای کاهش خطر مرگ و میر موثر است. آنها اظهار داشتند که آنتی اکسیدان موجود در میوه ها و سبزیجات استرس ناشی از چاقی و استعمال دخانیات را کاهش می دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 5286 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 2277 ساعت: 11:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

  تأثیر عجیب سوپ مرغ در سرماخوردگی آخرین تحقیقات علمی نشان می دهند که سوپ مرغ می توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.
شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ بعضی پدر و مادرها می‌گویند وقتی مدرسه‌ها دوباره باز می‌شود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سخت‌ترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میان‌وعده‌های مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمی‌دانند کدام از مواد غذایی می‌تواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانش‌آموزان باشد یا نمی‌توانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعت‌های درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.