آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟


یک فوق تخصص قلب با بیان اینکه بیماران قلبی عروقی باید رژیم غذایی مناسبی که حاوی چربی و نمک کم باشد را استفاده کنند، گفت:‌ در گوشت قرمز به صورت کوبیده و کبابی بین 50 تا 60 درصد چربی وجود دارد و مصرف این غذاها ریسک بیماری قلبی را بالا می‎برد.

به گزارش لقمه، دکتر علی پوریا گفت: حتی گوشت قرمزی که به ظاهر فاقد چربی است نیز بین 20 تا 25 درصد حاوی چربی است و به افراد بالای 50 سال توصیه می‎شود مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند و این افراد بیشتر از گوشت سفید به صورت کبابی و آب‌پز استفاده کنند.

وی در عین حال با بیان اینکه جوانان به خاطر نیاز بدن و متابولیسم بالا نیازمند مصرف روزانه 200 گرم گوشت قرمز هستند تا پروتئین مورد نیازشان تامین شود، یادآور شد: همچنین برای افرادی که اعمال جراحی انجام دادند و نیازمند خونسازی هستند باید روزانه 200 گرم گوشت قرمز مصرف شود.

این پزشک با اشاره به اینکه بیماری‎های قلبی عروقی در حال حاضر جزو سه علت اول مرگ و میر و ناتوانی انسان در سراسر دنیا بوده و در حال تبدیل شدن به اصلی‎ترین عامل مرگ و میر یا ناتوانی در اغلب کشورهاست، اضافه کرد: اگرچه خطرات ناشی از بیماری‎های عفونی و مسری بدلیل ماهیت واگیری آنها سریع و قابل مشاهده فوری است امّا عوارض ناشی از بیماری‎های مزمن مثل بیماری‎های قلبی عروقی برای بیمار و جامعه، پرهزینه‎تر بوده اما در عین حال قابل پیشگیری است.

این فوق تخصص جراحی قلب فشارخون بالا، دیابت، چربی خون بالا، چاقی، بی‎تحرکی، سیگار، عوامل ارثی، استرس، تنگی عروق کرنر را از عوامل بیماری‎های قلبی برشمرد و تصریح کرد: برخی از عوامل مذکور از جمله چاقی، فشارخون، استرس و... قابل پیشگیری است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه برای رفع بی‎تحرکی، انجام ورزش منظم و روزانه 20 دقیقه و سه بار در هفته ضروری است، اظهار کرد: ورزش باید به صورتی باشد که ضربان قلب را به اندازه 20 نبض افزایش دهد.

پوریا با تاکید براینکه شیوع این بیماری بالاست و به افراد بالای 35 تا40 سال توصیه می‎شود اگر چنانچه در هنگام فعالیت از ناحیه چانه تا لگن و قفسه سینه احساس درد داشتند به پزشک مراجعه تا مورد معاینه قرار گیرند، اظهار کرد: این مهم می‎تواند یکی از روش‎های پیشگیری از بیماری قلبی عروقی باشد.

این فوق تخصص جراحی قلب با بیان اینکه درمان خودسرانه در بیمارانی که مشکوک به بیماری قلبی عروقی هستند بسیار خطرناک است، تصریح کرد: این مهم منجر به ایجاد ضربان قلب نامنظم و همچنین نهفته ‎شدن بیماری‎ شده و پنهان ‎شدن بیماری در نهایت منجر به مرگ ناگهانی خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5290 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 2944 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
2 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
3 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
4 ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳ خرداد
5 مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۶ آبان
6 پروسه آبله میمونی غیر عادی است/ افزایش کشورهای درگیر ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد
7 سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
8 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
9 خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ اسفند
10 فوق تخصص بیماری‌های عفونی: به شایعات در خصوص عوارض واکسن کرونا توجه نکنید ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر
11 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذای...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 علت پنهان چاقی را بشناسید اگر افزایش وزن شما ناشی از تجمع مایع در بدن بود، نگران نباشید زیرا این افزایش وزن دائمی نیست.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.