روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ


کوکو را می توانید به صورت زیر تهیه کنید تا در مهمانی هایتان نیز کاربرد داشته باشد. این کوکو از سه لایه سبزی، سیب زمینی و گوشت است.

مواد لازم لایه سبزی:

سبزی کوکو................................................................... 500 گرم

تخم مرغ....................................................................... 5 عدد

زرشک شسته و خشک شده........................................... یک ق غ

مغز گردو نگینی خرد شده............................................... 2 ق غ

نمک و فلفل.................................................................. کمی

دارچین......................................................................... یک دوم ق چ

مواد لازم لایه گوشتی:

گوشت دوبار چرخ شده.................................................... 350 گرم

رب گوجه فرنگی............................................................. 2 ق غ

پیاز.............................................................................. یک عدد

تخم مرغ....................................................................... 5 عدد

سیر............................................................................ چند حبه

نمک و فلفل.................................................................. کمی

دارچین......................................................................... مقداری

مواد لازم لایه سیب زمینی:

سیب زمینی متوسط....................................................... 3 عدد

تخم مرغ....................................................................... 5 عدد

نمک و فلفل.................................................................. کمی

 

طرز تهیه:

سبزی کوکو شامل تره، جعفری، شوید، و نعناع است که مقدار تره از همه بیشتر است و مقدار شوید و نعناع کم است.

لایه گوشتی

ابتدا گوشت را داخل تابه میریزیم و یک قاشق روغن زیتون برای اینکه گوشت دون دون نشود و دو تا سه قاشق آب میریزیم تا هم گوشت گلوله گلوله نشود و میگذاریم گوشت با این مواد بپزد.

وقتی گوشت کاملاً سرخ شد یعنی آب گوشت کشیده شد پیاز را که از قبل رنده کرده و سرخ کرده بودیم به گوشت اضافه میکنیم.

اگر تمایل داشتیم از سیر استفاده کنیم سیر را در آخر به پیاز که سرخ میشود اضافه کرده و کمی با پیاز سرخ میکنیم البته خیلی کم سرخ میکنیم و سیر را باید پوره کنیم.

وقتی گوشت تفت خورد پیاز داغ و رب را اضافه کرده و کمی نمک و ادویه میزنیم و کمی با هم تفت میدهیم و از روی حرارت برمیداریم میگذاریم تا کمی خنک شود.

گوشت نباید سرخ شود آب آن که تمام شد کمی تفت میدهیم.

لایه سبزی

ابتدا سبزی کوکو را خیلی ریز خرد کرده سبزی تازه را هم باید آبش را بگیریم یعنی سبزی باید کاملاً خشک باشد و بعد خرد کنیم تا آب نداشته باشد.

اگر سبزی را داخل فریزر نگه داشته ایم و میخواهیم برای کوکو استفاده کنیم باید سبزی را سرخ کنیم تا آب نیندازد.

این سبزی را بدون روغن تفت میدهیم تا آب سبزی کشیده شود اگر در حد یک قاشق روغن به آن اضافه کردیم هم اشکال ندارد.

تخم مرغها را داخل ظرف مناسب میشکنیم و با چنگال کمی باز میکنیم و بعد سبزی را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد زرشک و گردو را نیز میریزیم و کاملاً هم میزنیم.

هرچقدر مواد کوکو را بیشتر هم بزنیم بهتر و تردتر میشود مخصوصاً این کوکو که داخل روغن ندارد.

کمی نمک و فلفل و دارچین اضافه کرده و هم میزنیم.

لایه سیب زمینی

اول سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و پوستش را میگیریم و با رنده ریز رنده میکنیم و بعد تخم مرغها را اضافه کرده و نمک و فلفل و دارچین میزنیم و کاملاً مخلوط میکنیم.

اگر بخواهیم از برش استفاده کنیم و کوکو را ببریم میتوانیم داخل سینی بگذاریم این مواد برای سینی 30 در 40 است و اگر میخواهیم از تابه استفاده کنیم داخل فر نگذاریم یک تابه گرد به قطر 35 سانتی متر استفاده میکنیم.

اگر روی گاز میپزیم با حرارت خیلی ملایم اول یک لایه میریزیم در تابه را میبندیم وقتی کمی کوکو خودش را گرفت لایه بعدی را میریزیم و همینطور ادامه می دهیم تا لایه آخر تمام شود.

این کوکو نیاز به برگرداندن روی حرارت ندارد.

یک ظرف تفلون را چرب میکنیم.

ترتیب ریختن مواد داخل ظرف فر دست خودمان است که کدام لایه اول و کدام دوم و سوم باشد در اینجا ابتدا لایه سبزی را داخل ظرفی که چرب کرده ایم میریزیم و صاف میکنیم این لایه باید برود داخل یا روی حرارت بسیار ملایم و اگر در فر برود بهتر است با حرارت 160 تا 165 درجه به مدت فقط 10 دقیقه تا این لایه فقط خودش را بگیرد وقتی دست به آن زدیم اگر به دست نچسبید برمیداریم.

از همان اول طبقه بالا میگذاریم چون این مواد 35 دقیقه باید داخل فر باشند تا لایه زیری نسوزد.

لایه سیب زمینی را میریزیم بعد از ده دقیقه ظرف را از فر بیرون آورده و لایه گوشت را میریزیم و دوباره 10 تا 15 دقیقه داخل فر میگذاریم تا روی کوکو سرخ شود.

کوکوی آماده شده را داخل ظرف میکشیم و با تربچه و برگ نعناع تزئین میکنیم.

اگر روی گاز درست کنیم باید از شعله پخش کن استفاده کنیم تا مواد داخل تابه نسوزد.

فر را باید 15 تا 20 دقیقه قبل با همان درجه روشن کنیم تا گرم شود.

کوکو به شکل رولت

اگر خواستیم این کوکو را به شکل رولت درست کنیم باید در همان سینی 30 در 40 مواد را نصف کنیم و خیلی نازک میریزیم و مثل قبل در فر آماده میکنیم اما در این مدل بین هر لایه 5 دقیقه زمان میدهیم و مثل آن اول سبزی بعد سیب زمینی و در آخر گوشت را میریزیم.

وقتی سینی را از فر بیرون آوردیم یک سینی دیگر روی مواد میگذاریم تا مواد نرم شود و بعد روی کاغذ روغنی برمیگردانیم و مثل شیرینی رولت کرده و برش میزنیم.

کوکو به شکل کراکت

اگر مواد کوکو اضافه باشد شکل دیگری نیز می توان به این مواد داد که که از مواد پوره سیب زمینی وقتی که تخم مرغ کمتری اضافه کرده ایم یعنی برای 4 تا سیب زمینی دو عدد تخم مرغ اضافه کرده ایم و مواد سفت است و راحت داخل دست شکل میگیرد اگر یک مقدار هم احساس کردیم شل است از مقدای آرد سیب زمینی یا آرد ذرت استفاده میکنیم تا کمی سفت شود و راحت قابل شکل گیری باشد.

بعد از اینکه مواد آماده شد از مواد گوشتی که میتوان به آن کمی جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای یا حتی قارچ ریز خرد شده هم اضافه کرد مواد را داخل دست گرد کرده و یک قاشق از مواد مخلوط شده را داخل آن میریزیم و مواد را مثل کوفته گرد کرده و داخل دست شکل میدهیم که هم شکل هویج در اینجا درست کرده هم شکل گلابی و هم شکل سیب هم میتوان درست کرد و داخل آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده می غلتانیم و داخل تخم مرغ نیز غلتانده و داخل روغن سرخ می کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 5293 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 5257 ساعت: 10:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
2 روش تهیه یک نوع کوکوی رژیمی ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
3 جشنi‌های باستانی «خوراکی‌ها» در ایران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
4 خمیر مرغ منبع باکتری‌های بیماری‌زا ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
5 دستور تهیه چند غذای پیک نیکی برای آخر هفته ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
6 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
7 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
8 بهترین غذاهای شب عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
9 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
10 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟ متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمی‌شود.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.