روش تهیه‌ی مقلوبه؛ غذای لبنانی


این غذا یکی از معروف‌ترین غذاهای لبنانی است که در اکثر مهمانی‌ها از آن استفاده می‌شود.

مواد اولیه:

برنج آبکش شده: سه پیمانه

بادمجان حلقه شده کوچک و سیب‌زمینی حلقه شده: هر کدام سه عدد

پیاز حلقه شده: دو عدد

گوشت راسته یا خورشی: 150 گرم

نمک و بهارات یا ادویه عربی و روغن و زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه:

* برای آماده کردن آن بادمجان‌ها، سیب‌زمینی و پیاز را سرخ می‌کنیم.

* گوشت را با کمی زردچوبه و پیاز می‌پزیم.

* کف ظرف تفلون را چرب کرده و نان می‌گذاریم.

* روی نان به ترتیب برنج، گوشت سیب‌زمینی، پیاز و بادمجان قرار می‌دهیم و روی آن‌ها دارچین و بهارات می‌ریزیم به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا برنج و مواد تمام شود و با حرارت ملایم یک و نیم ساعت می‌گذاریم تا دم بکشد.

مواد لازم بهارات:

تخم گشنیز، میخک سه عدد، زیره سبز و سیاه، زردچوبه، زنجـبیل، دارچین، هل، گل‌محمدی، فلفل قرمز یا ســیاه، جوزهندی رنده شده یک عدد

طرز تهیه:

تمام مواد به یک اندازه باشد به جز مواردی که گفته شد آنگاه مواد را داخل تابه با حرارت کم و بدون روغن به مدت دو دقیقه تفت داده و آسیاب کرده و در ظرف در بسته نگهداری می‌کنیم.

نکته:

*بهتر است در آب برنج کمی زردچوبه بریزید تا برنج رنگ بگیرد. 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 5386 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر بازدید: 4398 ساعت: 12:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد
2 روش تهیه مقلوبه؛ غذای لبنانی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت