مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران:
سازمان نظام مهندسی کشاورزی نباید پروانه بهره‌برداری دامداران را صادر کند


مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران با بیان اینکه هیچکس به اندازه اتحادیه‌های مرتبط خیر و صلاح دامداران را نمی‌داند، گفت: چرا سازمان نظام مهندسی کشاورزی باید پروانه بهره‌برداری دامداران را صادر کند.

به گزارش لقمه، سعید سلطانی در سومین همایش کشوری بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی صنعت دامپروری، گفت: با میزان اعتباری که 100 میلیارد تومان که در سال 90 برای تنظیم بازار علوفه به این اتحادیه اختصاص یافت، توانستیم قیمت علوفه را در بازار تعدیل کنیم.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: در صورتی که این اعتبار هزینه نمی‌شد قیمت علوفه در بازار به 2 هزار تومان می‌رسید.

به گزارش فارس، بعد از حذف یارانه 500 میلیارد تومانی شیر در سال 90 دولت 300 میلیارد تومان به عنوان یارانه تولیدکننده درنظر گرفته در گام نخست 100 میلیارد تومان به اتحادیه دامداران داد تا قیمت علوفه را در بازار تعدیل کنند اما هنوز 200 میلیارد تومان آن داده نشده است.

وی افزود: اتحادیه سراسری دامداران صندوق توسعه دامپروری احداث کرد که از نظر اعتباری بین 175 صندوق اعتباری بخش کشاورزی جایگاه نخست را دارد.

سلطانی در ادامه به ریشه‌های افزایش وابستگی به واردات گوشت اشاره کرد و گفت: در سال 90 بالغ بر 143 هزار تن گوشت وارد کشور شد و به دلیل اینکه مسائل قرنطینه‌ای رعایت نشد، آلودگی و بیماری همراه دام زنده به کشور وارد شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران افزود: طرح خودکفایی گوشت را این اتحادیه پیشنهاد کرد که در صورت اجرا می‌توانست با افزایش ۴،۵ درصدی وزن لاشه علاوه بر خودکفایی کشور را به صادرکننده گوشت تبدیل کند.

بر اساس این گزارش طرح خودکفایی گوشت سال گذشته طی تفاهمنامه سه جانبه میان وزارت صنعت، کشاورزی و اتحادیه دامداران منعقد شد که خمیرمایه این طرح تحمیل علوفه به دامداران بود که نه تنها داده نشد، بلکه روال معمول نیز با مشکل جدی مواجه شد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران در ادامه با طرح این سوال که چرا سازمان نظام مهندسی کشور باید پروانه بهره‌برداری دام‌داران را صادر کند، گفت: این پروانه‌ها باید در اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط صادر شود زیرا هیچ کس مانند آنها خیر و صلاح این بخش را نمی‌داند. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :فارس

کد: 5401 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۹ مهر بازدید: 1976 ساعت: 7:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
3 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
4 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 تخصیص 90 درصد تسهیلات بانک به بخش کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.
چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.