آزادی رستوران‌‌ها از نظارت بر قیمت‌ها


افزایش پی‌درپی قیمت‌ها موجب شده رستوران‌ها و مراکز عرضه انواع غذا در تعیین نرخ خدمات خود کاملا آزاد باشند و در این رابطه هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد.

به گزارش لقمه، در یک سال اخیر تابلوی قیمت‌ها در رستوران‌ها و مراکز عرضه غذا مدام تغییر کرده است به‌گونه‌ای که در حال حاضر ملاک و شاخص معینی بر نرخ خدماتی که این مراکز به مشتریان اعلام می‌کنند وجود ندارد. اگرچه نرخ‌گذاری یکسان بر واحدهای عرضه‌کننده مستقیم غذا به‌دلیل کیفیت مواد مورد استفاده و خدمات جانبی مانند جا و مکان وجود ندارد اما نظارت بر قیمت‌ خدمات آنها می‌‌تواند تا حد زیادی سوءاستفاده احتمالی این مراکز را از بین ببرد.

از سوی دیگر برخی اقلامی که رستوران‌ها در کنار غذا با قیمت مشخص و بسته‌بندی شده عرضه می‌شود بعضا 2 تا 3 برابر قیمت مصرف‌کننده را دارد که در این زمینه می‌توان به انواع نوشیدنی‌‌ها و ماست بسته‌بندی شده مخصوص رستوران‌‌ها اشاره کرد. در این رابطه رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس از عدم وجود نرخنامه برای اتحادیه خبر داد و گفت:

نرخنامه هر واحد صنفی بنا بر فاکتور خرید مواد مصرفی همراه با هزینه سربار و 20درصد سود محاسبه خواهد شد. سیدعلی‌اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در حال حاضر به‌دنبال آن هستیم که برای واحد‌های صنفی ستاره تعیین کنیم.وی همچنین از همکاری سازمان دامپزشکی در رابطه با بازرسی از واحد‌های صنفی برای کیفیت مواد پروتئینی و مصرفی خبر داد. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 5409 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر بازدید: 5757 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

  در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 علامت و هشدار که نشان می دهد به اندازه کافی آب نمی نوشید اگر به مقدار کافی آب ننوشید و به انداز کافی آن را دریافت نکنید بدنتان دچار یک سری علائم و مشکلات خواهد شد در ادامه به آنان اشاره می کنیم.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
اشتباهات جیمز باند در رژیم غذایی! یکی از پرطرفدارترین قهرمانان فیلم‌های سینمایی از 50 سال پیش تا کنون مامور ارشد اطلاعاتی یعنی «جیمز باند» است. باند برای انجام هر کدام از عملیات‌های خود نیاز به انرژی زیادی داشت، به همین دلیل رژیم غذایی او بسیار پرانرژی و سرشار از پروتئین و کربوهیدرات بود. در حقیقت شخصی مانند باند تقریبا به اندازه یک افسر نیروی زمینی ارتش انرژی مصرف می‌کرد که میزان آن در حدود 6 هزار کالری در روزمحاسبه شده است.
ریزه کاری های لاغری را بخوانید! بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارند که کمک می‌کنند شما خیلی سریع وزن کم کنید، اما عواقب این گونه رژیم‌ها در دراز مدت بسیار ناراحت کننده هستند.