کاهش 75 درصدی تولید روغن زیتون


عضو شورای ملی زیتون گفت: شیوع آفت در باغ‌های زیتون باعث شد تا باغداران برداشت زیتون روغنی را زودتر از موعد شروع کنند که روغن‌کشی زودهنگام سبب کاهش حدود 75 درصدی روغن زیتون می‌شود.

به گزارش لقمه، نادر جلالت اظهار کرد: آفت مگس زیتون که امسال در باغ‌های زیتون به ویژه در استان‌های گیلان، زنجان و قزوین شیوع گسترده‌ای یافته باعث شد باغداران برای فرار از این آفت و از بین رفتن محصولشان زودتر از موعد برداشت زیتون روغنی را آغاز کنند که باعث کاهش تولید روغن زیتون می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی حدود 5000 تن روغن زیتون تولید شد که امسال برآورد می‌شود به حدود هزار تن برسد.

این عضو شورای ملی زیتون با بیان این‌که روغن‌کشی زودهنگام باعث کاهش کیفیت روغن زیتون نیز می‌شود، گفت: برداشت زیتون برای روغن‌کشی از شمال کشور آغاز شده و در چند روز آینده نیز در استان‌های جنوبی آغاز می‌شود.

جلالت تاکید کرد:‌ اگر بخواهیم تولید روغن افزایش یابد باید کشت ارقام روغنی را افزایش دهیم؛ به گونه‌ای که باغدار مطمئن باشد 25 درصد تولید روغن زیتون می‌تواند سود بیشتری برای او نسبت به تولید میوه زیتون داشته باشد.

وی ادامه داد: دولت نیز باید از طرح‌هایی مانند طوبی که به افزایش تولید روغن زیتون کمک می‌کند، حمایت کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5486 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 2766 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکته‌هایی برای پختن ماهی ماهی یکی از مفیدترین مواد غذایی است که متاسفانه در ایران میزان مصرف آن پایین تر از بسیاری از کشورهای جهان است.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.