کاهش 75 درصدی تولید روغن زیتون


عضو شورای ملی زیتون گفت: شیوع آفت در باغ‌های زیتون باعث شد تا باغداران برداشت زیتون روغنی را زودتر از موعد شروع کنند که روغن‌کشی زودهنگام سبب کاهش حدود 75 درصدی روغن زیتون می‌شود.

به گزارش لقمه، نادر جلالت اظهار کرد: آفت مگس زیتون که امسال در باغ‌های زیتون به ویژه در استان‌های گیلان، زنجان و قزوین شیوع گسترده‌ای یافته باعث شد باغداران برای فرار از این آفت و از بین رفتن محصولشان زودتر از موعد برداشت زیتون روغنی را آغاز کنند که باعث کاهش تولید روغن زیتون می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی حدود 5000 تن روغن زیتون تولید شد که امسال برآورد می‌شود به حدود هزار تن برسد.

این عضو شورای ملی زیتون با بیان این‌که روغن‌کشی زودهنگام باعث کاهش کیفیت روغن زیتون نیز می‌شود، گفت: برداشت زیتون برای روغن‌کشی از شمال کشور آغاز شده و در چند روز آینده نیز در استان‌های جنوبی آغاز می‌شود.

جلالت تاکید کرد:‌ اگر بخواهیم تولید روغن افزایش یابد باید کشت ارقام روغنی را افزایش دهیم؛ به گونه‌ای که باغدار مطمئن باشد 25 درصد تولید روغن زیتون می‌تواند سود بیشتری برای او نسبت به تولید میوه زیتون داشته باشد.

وی ادامه داد: دولت نیز باید از طرح‌هایی مانند طوبی که به افزایش تولید روغن زیتون کمک می‌کند، حمایت کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5486 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 2737 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

  فندق، گردو، بادام و پسته باعث حساسیت در کودکان می‌شود متخصص کودکان و نوزادان گفت: 11 درصد از کودکان مبتل...

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.