افزایش ۶.۳درصدی قیمت مواد غذایی در جهان


فائو اعلام کرد: مصرف کنندگان مواد غذایی در سطح جهان پس از افزایش 6.1 درصدی قیمت مواد غذایی در ماه ژانویه،در 12 ماه منتهی به فوریه 2013 نیز شاهد تورم قیمتی 6.3 محصولات غذایی بوده‌اند.

به گزارش لقمه، مصرف کنندگان مواد غذایی در سطح جهان پس از افزایش 6.1 درصدی قیمت مواد غذایی در ماه ژانویه، در 12 ماه منتهی به ماه فوریه 2013 نیز شاهد تورم قیمتی 6.3 محصولات غذایی بوده‌اند.

تورم سالیانه قیمت مواد غذایی در دو ماهه اول سال 2013 بیشترین تاثیر را از آفریقا پذیرفته است، قاره‌ای که بر اساس آمار سال به سال افزایش قیمت 7.7 درصدی در ماه فوریه و 8.1 درصدی در ژانویه 2013 را تجربه کرده است.

در مقایسه با فوریه سال 2012، مصرف کنندگان جنوب آسیا بالاترین افزایش نرخ مواد غذایی را شاهد بوده‌اند (13.8+ درصد)،پس از جنوب آسیا،غرب آسیا در مقام دوم قرار دارد (11.2+ درصد)،و آفریقای مرکزی مقام سوم را به خود اختصاص داده است (11+درصد).

استرالیا و نیوزیلند کمترین نرخ تورم مواد غذایی را ثبت کرده‌اند (1.1+ درصد).

در آن سوی جدول شرق آسیا نه تنها تورم قیمتی را تجربه نکرده است، بلکه قیمت مواد غذایی کاهش ملایمی را نشان می‌دهد (0.5- درصد).



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5545 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان بازدید: 2094 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت