تقویت قلب با مصرف زالزالک


کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی گفت: دم کرده‌ی برگ های زالزالک و مصرف آنها به مدت طولانی برای تشنج، تقویت‌ قلب و کاهش فشار خون موثر است.

به گزارش لقمه، «اصغر نقشی» در گفت‌وگویی افزود: تقویت عضلات عروق، کاهش احتمال تشکیل لخته و پیشگیری از سکته‌ی قلبی از دیگر خواص این میوه است که به دم کرده‌ی زالزالک نسبت داده می‌شود.
وی گفت: این میوه علاوه بر ویتامین‌های آ، ب، ث و تانن، کلسیم و مختصری ترشی و پکتین دارد که برای تقویت معده بسیار توصیه می‌شود.
نقشی با اشاره به تنظیم تپش قلب با مصرف زالزالک ادامه داد: مهم‌ترین اثر زالزالک روی قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری می‌کند.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی از افزایش کیفیت شیر مادران با مصرف زالزالک گفت و یادآور شد: میوه تازه زالزالک می‌تواند به افزایش شیر مادران شیرده و کیفیت آن بیفزاید.
وی یادآور شد: مواد موجود در زالزالک قند خون و عملکرد انسولین خون را بهبود می‌بخشد.
نقشی برطرف شدن اسهال را با زالزالک دور از انتظار ندانست و خاطرنشان کرد: میوه‌ی زالزالک بسیار قابض است و می‌توان آن را در موارد اسهال و اسهال خونی خورد. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایسنا

کد: 5584 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان بازدید: 2926 ساعت: 11:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و هات داگ برای مغز افراد پیر مضر هستند.
حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.
باورهای تغذیه‌ای رایج اما نادرست! شکر باعث دیابت می‌شود،تمام چربی‌ها بد هستند، حذف وعده‌های غذایی باعث کاهش وزن و ... از باورهای نادرستی هستند که در جامعه رواج دارند.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.