اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار و آجیل ایران برگزار می‌شود


اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار، آجیل، میوه‌های خشک و صنایع وابسته، از 28 آبان تا یکم آذرماه، با حضور صدها شرکت تولیدکننده و صادرکننده خشکبار داخلی و خارجی، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه، مهمترین هدف و محور برگزاری این نمایشگاه توسعه و افزایش تولید و صادرات و یافتن بازارهای پایدار در نقاط مختلف جهان اعلام شده است.

در اولین نمایشگاه بین‌المللی خشکبار، آجیل، میوه‌های خشک و صنایع وابسته تولیدکنندگان و توزیع کنندگان آجیل و خشکبار، شرکت‌ها، کارخانه‌ها و کارگاه‌های بسته بندی خشکبار، واحد ها و کارگاه‌های پوستگیری، بودادن‌، شرکت‌های پاستوریزه کردن خشکبار، واحدهای درجه بندی، خلال و پودر کردن خشکبار، شرکت‌ها ، کارخانه‌ها و کارگاه‌های فرآوری میوه و سبزیجات خشک، زرشک و عناب، زعفران، چای و قهوه، ادویه و چاشنی و واحدهای تولیدی و صادراتی حبوبات، غلات، برنج ، ذرت و گندم ؛ صنایع ، تولیدات و خدمات را ارائه خواهند کرد.

در این نمایشگاه همچنین صنایع تبدیلی و جنبی خشکبار، نهادهای کشاورزی (کود ، بذر ، سم و...)،شرکت‌های دانش بنیان، شرکت های بازرگانی و انجمن ها و تشکل‌های وابسته ، حضور خواهند داشت و کالاها و خدمات خود را در معرض دید قرار می‌دهند.

توسعه و افزایش تولید خشکبارکشور ، آشنائی با نوین ترین صنایع و تجهیزات تبدیلی، ارائه روش ها و راهکارهای نوین مبارزه با آفات گیاهی، ارائه بذرهای نوین ، بسته بندی های اصولی و جذاب ، فرآوری خشکبار ، اشتغالزائی و توجه مسولان به این صنعت ؛ دیگر اهداف برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی خشکبار ، آجیل، میوه های خشک و صنایع وابسته است.

برگزاری اولین نمایشگاه بین المللی خشکبار، آجیل، میوه های خشک و صنایع وابسته فرصتی است تا علاوه بر شناسایی و معرفی توانمندی های این صنایع ، زمینه های ایجاد و تبدیل و استمرار این نمایشگاه به کانون صنعت خشکبار منطقه ، فراهم شود.

در حال حاضر سالانه بیش از 2 میلیارد دلارد خشکبار از ایران به کشورهای مختلف جهان صادر می شود .

انواع خشکبار ایران به بیش از 50 کشور جهان صادر می شود که برخی از این کشورها عبارتند از آلمان، فرانسه، انگلستان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد، نروژ، پرتغال، آمریکا کشورهای حوزه خلیج فارس ازجمله قطر، امارات متحده عربی ، عربستان ،کویت ، کشورهای آسیائی چین ،کره جنوبی ، ژاپن ، استرالیا ،روسیه و غیره .

صنعت خشکبار ایران به دلیل دارا بودن کالاهای مانند پسته (رتبه 2 تولید جهان ) خرما (رتبه 2 تولید جهان) ، بادام ( چهارمین تولیدکننده جهان) ، گردو (سومین تولیدکننده جهان) ، کشمش ( چهارمین تولیدکننده جهان) و فندق (پنجمین تولیدکننده جهان) ؛ در بازار های جهانی مطرح و به خوبی شناخته شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5604 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان بازدید: 3507 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
3 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
5 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
6 اولین بررسی تخصصی برنامه شهر سالم مراغه توسط تیم فنی بازدیدکنندگان ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
9 سند امنیت غذایی برای اولین بار در کشور تدوین می شود ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
10 اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
11 «سوهان» سوژه اولین قسمت مجموعه‌ «سوغات» شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  6 ماده‌ی غذایی مرتبط با تب یونجه در بیماری تب یونجه نه پای یونجه در میان است و نه ا...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هشدارهای تغذیـه‌ای به گیاهخواران با مواد مغذی ضروری برای گیاهخواران(vegetarian) آشنا شوید تا بتوانید به آنها کمک کنید به نیازهای بدن خود پاسخ دهند.
روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.