کاهش کالری دریافتی طرفداران فست فود با تغییر منوی رستوران‌ها!


تغییر در منوی رستوران‌هایی که فست فود ارائه می‌دهند، تاثیر زیادی در میزان کالری دریافتی مصرف کنندگان این غذاها دارد.

به گزارش لقمه، یک مطالعه جدید که در انجمن بهداشت عمومی آمریکا ارائه شده است نشان می‌دهد حدود دو سوم از مشتریان فکر می‌کنند، کالری کمی در وعده غذایی وجود دارد به طور متوسط نوجوانان هنگام خوردن ساندویچ میزان کالری موجود در آن را دست کم گرفته و فکر می‌کنند هر ساندویچ تنها 500 کالری انرژی دارد.

متخصصان می گویند: اغلب مردم فکر می کنند اگر آنها یک وعده غذایی بزرگ صرف کنند، کالری زیادی مصرف کرده‌اند، در حالی که یک ساندویچ معمولی ممکن است چندین برابر بیشتر از یک غذای سالم کالری مازاد بر نیاز روزانه را به بدن فرد برساند.

متخصصان می‌گویند: تلاش زیاد برای تبلیغ ساندویچ‌های کم کالری، منجر به این شده است که برخی از مردم به اشتباه باور کنند که تمام ساندویچ فروخته شده در رستوران ها کم کالری هستند.

دکتر جیسون بلوک، دستیار پروفسور طب جمعیت در دانشکده پزشکی هاروارد می گوید: آگاه سازی مردم از نظر میزان کالری موجود در غذاها موجب می شود تا آنها با دقت بیشتری مواد غذایی مورد نیاز خود را در رستوران، سفارش دهند.

به گفته وی تغییر در منوی رستوران ها و حتی استفاده از سیب زمینی سرخ کرده کم کالری که غذای مورد علاقه مردم است، موجب می شود تا میزان کالری دریافتی در طرفداران فست فود کمتر شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5622 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ آبان بازدید: 2546 ساعت: 3:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
2 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
5 منوهای چندصدهزارتومانی افطار برای اعیان! ۱۳۹۴ جمعه ۱۲ تير
6 منوی غذای برزیلی در جام جهانی 2014 ۱۳۹۳ دوشنبه ۲ تير
7 آشنایی با نذری های با کلاس شمال تهران ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان
8 سیب‌زمینی؛ آب‌پز، تنوری یا سرخ‌شده؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
9 منوی افطار 150 هزارتومانی رستوران برج میلاد/ توضیح مدیر رستوران ۱۳۹۲ شنبه ۲۹ تير
10 تمام رستوران های «توکیو» غذای حلال سرو می‌کنند ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  8 توصیه تغذیه‌ای برای مردان سلامت مردان جامعه به اندازه سلامت كودكان و زنان جا...

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روغن زیتون اصل را اینگونه بشناسید تائید اصالت روغن زیتون و به خصوص روغن زیتون بکر از اهمیت به سزایی برخوردار است. روغن زیتون به دلیل قیمت و ارزش بالای تغذیه‌ای، با روغن‌های معمولی و کم ارزش مخلوط و به بازار عرضه می‌‌شود.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.