روش تهیه سیب پخته پائیزی


سیب میوه مفیدی است که خام و پخته آن مصارف زیادی دارد. اگر در یخچال سیب زیادی دارید می توانید چند عدد از آنها را بپزید...

به گزارش لقمه، سیب میوه مفیدی است که خام و پخته آن مصارف زیادی دارد. اگر در یخچال سیب زیادی دارید می توانید چند عدد از آنها را بپزید و با گردو و کشمش برای فرزندانتان آماده کنید. حتی در کنار بستنی و به عنوان دسر نیز می توانید آنها را سرو کنید.

مواد لازم:

• 4 عدد سیب
• یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
• 1 قاشق چایخوری دارچین
• یک چهارم فنجان گردوی خرد شده
• یک چهارم فنجان کشمش یا مویز
• 1 قاشق غذاخوری کره
• سه چهارم فنجان آب جوش




روش تهیه:

1. فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت گرم شود. سیب ها را بشویید. هسته آنها را تا یک سانت مانده به ته سیب دربیاورید. با قاشق دانه های آنها را خالی کنید و کمی حفره داخل آنها را بازتر کنید.

2. در کاسه کوچکی، شکر، دارچین، کشمش/مویز و گردوها را مخلوط کنید. سیب ها را داخل ظرف فر بچینید و آنها را از این مواد پر کنید. روی هر کدام از سیب ها یک چهارم قاشق غذاخوری کره بگذارید.

3. آب جوش به ظرف فر اضافه کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا سیب ها نرم شوند. حواستان باشد که له نشوند. سپس از فر درآورده و با آب داخل ظرف آنها را چندبار خیس کنید.

این سیب ها را با بستنی وانیلی سرو کنید.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5629 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۹ آبان بازدید: 7967 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  خطر سحری نخوردن چیست؟ پایگاه خبری لقمه: متخصص داخلی با تأکید بر اینکه با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
همه چیز درباره داشتن لثه سالم و زیبا اگر بپرسید مهم‌ترین جزء یک لبخند زیبا چیست قطعا همه می‌گویند دندان سالم و زیبا. اما در کنار سلامت و زیبایی دندان‌ها، سلامت و فرم لثه‌ها نیز از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است در حدی که زیباترین دندان‌ها اگر با لثه‌ای بیمار و عفونی احاطه شوند نه‌تنها لبخند زیبایی نمی‌سازند بلکه به دلیل عفونت لثه یا تحلیل رفتن آن جلوه خود را نیز از دست داده و صاحب چنین دندان و لثه‌ای قطعا لبخند زیبایی نخواهد داشت.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.