بالا ماندن قیمت جهانی مواد غذایی به دلیل نگرانی‌های جوی


بر اساس جدیدترین گزارش بانک جهانی، قیمت مواد غذایی با وجود کاهش شش درصدی در فاصله ژوئن تا اکتبر به دلیل نگرانی‌هایی که نسبت به اوضاع جوی وجود دارد، همچنان بالا باقی مانده‌اند.

به گزارش لقمه، شاخص قیمت غذای بانک جهانی در اکتبر 12 درصد کمتر از مدت مشابه سال گذشته و 16 درصد کمتر از اوج قیمت‌ها در اوت سال 2012 بود.

قیمت‌ها با کاهش قیمت غلات بجز گندم کاهش پیدا کرد. قیمت گندم به دلیل تقاضای بالا از سوی چین، ضعیف بودن دلار آمریکا و نگرانی‌ها نسبت به وضعیت آب و هوا بالا باقی مانده است.

طبق گزارش بانک جهانی، با وجود پیش بینی‌ها از رکورد بالای تولید گندم، ذرت و برنج، وضعیت آب و هوایی نامساعد در آمریکای جنوبی، کشورهای حاشیه دریای سیاه، چین و هند، نگرانی‌ها را نسبت به روند قیمت‌ها در آینده برانگیخته است.

تولید برنج در چین برای نخستین بار از سال 2003 به این سو به دلیل خشکسالی در استان‌های مرکزی و بارندگی‌های شدید در استان‌های شمال شرقی و جنوبی این کشور کاهش پیدا می‌کند.

همچنین وزش گردباد شدید فایلین و بارندگی شدید پس از آن در هند، میزان برداشت برنج در این کشور را کاهش خواهد داد. 
 



بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا

کد: 5735 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 1796 ساعت: 11:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 دلایل گرانی غلات و گندم از زبان معاون وزیر/سهم 30 درصدی روسیه و اکراین در تامین غلات جهان ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۹ ارديبهشت
3 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت
4 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
5 درباره میزان تولید گندم فعلاً انمی‌توان ظهارنظری کرد! ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۰ دي
6 پیش‌بینی بارش بیشتر در بهار ۱۴۰۱ برای کشور/آب های زیرزمینی کشور ا ز بین رفته است ۱۴۰۰ شنبه ۴ دي
7 بحران خشکسالی خوزستان چطور تشدید شد!؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۴ مرداد
8 کاهش ۲۰ درصدی تولید پنبه به دلیل گرما و خشکسالی! ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۵ تير
9 سبزی و صیفی هایی با طعم آب آلوده ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
10 ۶۵ درصد مطالبات چایکاران پردخت شد/کاهش ۷۰۰۰ تنی چای به دلیل خشکسالی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
11 متهمان اصلی بحران در منابع آبی ایران؛ تغییر اقلیم یا سد سازی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  خط قرمز کنسرو ماهی کجاست؟ لقمه: تقریبا همه ما می‌دانیم کنسروهای ماهی را باید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری را به بدن می‌رسانند. البته هر چند وقت یک‌بار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آب‌های آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح می‌شود و کارشناسان از مردم می‌خواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
بهترین زمان مصرف آب میوه آب‌میوه‌های تازه سرشار از انواع ویتامین‌ها و املاح هستند و ارزش غذایی بالایی دارند.
چند توصیه‌ی سالادی برای خوش اندامی اگر سالاد از مواد مناسب تهیه شده باشد به لاغری شما کمک زیادی می‌کند اما برخی از سالادها دقیقاً برعکس عمل می‌کنند مثل سالادهای سرو شده در رستوران‌ها.