وزیر بهداشت خبر داد:
داروهای ناباروری بیمه می‌شوند


وزیر بهداشت از توافق جدید بیمه‌ها برای پوشش یک قلم داروی ناباروری خبر داد و گفت: با پوشش بیمه‌ای قیمت این دارو ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش لقمه، حسن هاشمی در حاشیه روز جهانی ایدز در جمع خبرنگاران گفت: ‌لیست جدید از داروها با توافق بیمه‌ها در حال نهایی شدن است که یک نوع از داروهای این لیست به درمان ناباروری اختصاص دارد.

وی در مورد بودجه‌ درمان ایدز نیز گفت: این بودجه امسال کاهش یافته البته رقمی نبوده که کم شدنش قابل توجه باشد.

هاشمی ادامه داد: در مورد بیماری ایدز سعی کردیم در این سال‌ها ابتدا انکار کنیم و بعد از باور واقعیت اهمیت لازم را برایش قائل نشدیم در عین حال هزینه بیماران مبتلا به ایدز غیر از حمایت‌های اجتماعی که نیاز دارند بسیار بالاست.

وزیر بهداشت گفت: کشورهای مختلف از جمله ایران در زمینه پیشگیری از ایدز هزینه کمی می‌کنند و اهمیت کمی برای آن قائل هستند با این وجود سعی خواهیم کرد بودجه ایدز را از منایع دیگر تامین کنیم.

هاشمی همچنین در مورد اولویت‌های برنامه 100 روزه خود گفت: مهم ترین کاری که کردیم این بود که تمام مسئولان در سطح کلان نسبت به حوزه سلامت حساس شوند و متوجه شوند که سلامت مشکل اصلی کشور است.

وی در پایان گفت: در دوره‌های گذشته سلامت در ردیف‌های 9 تا 12 اولویت‌های کشور قرار داشت اما اکنون در کنار امنیت و غذا جزو اولویت‌های مهم کشور قرار خواهد گرفت.

وزیر بهداشت در مورد کسری بودجه وزارت بهداشت نیز گفت: وزارت بهداشت بیش از 65 هزار میلیارد تومان کسزی اعتباری دارد که 4 هزار و 700 میلیارد تومان آن از سال 91 ایجاد شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5752 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 2481 ساعت: 5:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
3 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
11 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیالیزی‌ها آجیل نخورند یک متخصص کلیه گفت: دیالیزی‌ها تا حد امکان آجیل نخو...

  هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! پایگاه خبری لقمه: وزارت بهداشت اعلام کرد: والدین م...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.
خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
10 علت پنهان چاقی را بشناسید اگر افزایش وزن شما ناشی از تجمع مایع در بدن بود، نگران نباشید زیرا این افزایش وزن دائمی نیست.