وزیر بهداشت خبر داد:
داروهای ناباروری بیمه می‌شوند


وزیر بهداشت از توافق جدید بیمه‌ها برای پوشش یک قلم داروی ناباروری خبر داد و گفت: با پوشش بیمه‌ای قیمت این دارو ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش لقمه، حسن هاشمی در حاشیه روز جهانی ایدز در جمع خبرنگاران گفت: ‌لیست جدید از داروها با توافق بیمه‌ها در حال نهایی شدن است که یک نوع از داروهای این لیست به درمان ناباروری اختصاص دارد.

وی در مورد بودجه‌ درمان ایدز نیز گفت: این بودجه امسال کاهش یافته البته رقمی نبوده که کم شدنش قابل توجه باشد.

هاشمی ادامه داد: در مورد بیماری ایدز سعی کردیم در این سال‌ها ابتدا انکار کنیم و بعد از باور واقعیت اهمیت لازم را برایش قائل نشدیم در عین حال هزینه بیماران مبتلا به ایدز غیر از حمایت‌های اجتماعی که نیاز دارند بسیار بالاست.

وزیر بهداشت گفت: کشورهای مختلف از جمله ایران در زمینه پیشگیری از ایدز هزینه کمی می‌کنند و اهمیت کمی برای آن قائل هستند با این وجود سعی خواهیم کرد بودجه ایدز را از منایع دیگر تامین کنیم.

هاشمی همچنین در مورد اولویت‌های برنامه 100 روزه خود گفت: مهم ترین کاری که کردیم این بود که تمام مسئولان در سطح کلان نسبت به حوزه سلامت حساس شوند و متوجه شوند که سلامت مشکل اصلی کشور است.

وی در پایان گفت: در دوره‌های گذشته سلامت در ردیف‌های 9 تا 12 اولویت‌های کشور قرار داشت اما اکنون در کنار امنیت و غذا جزو اولویت‌های مهم کشور قرار خواهد گرفت.

وزیر بهداشت در مورد کسری بودجه وزارت بهداشت نیز گفت: وزارت بهداشت بیش از 65 هزار میلیارد تومان کسزی اعتباری دارد که 4 هزار و 700 میلیارد تومان آن از سال 91 ایجاد شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5752 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر بازدید: 2385 ساعت: 5:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
3 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
9 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟ یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
مهمترین عامل خطرزای سرطان پروستات دبیر علمی نخستین کنگره بین‌المللی نفرولوژی و اورولوژی گفت: اثر حفاظتی مصرف گوجه فرنگی (به‌ویژه به‌صورت پخته و رب گوجه فرنگی) در جلوگیری از سرطان پروستات به اثبات رسیده است.
سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.