پرسش های کلیدی در آشپزخانه
مشكل آبكی بودن سس پاستا را چگونه حل كنیم؟


چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟

لقمه: گاهی اوقات در زمینه آشپزی به مشكلاتی بر می خوریم كه ممكن است نتیجه كار باب میل مان نباشد اما با كمی دقت و البته ترفندهای ساده می توانید این مشكلات را رفع و به نتیجه دلخواه تان دست یابید. در بخش پرسش و پاسخ مجله سفره ایرانی، «علاء پیشرو» سردبیر، به پرسش هایی پاسخ می دهد كه ممكن است تاكنون این پرسش ها نیز برای شما مطرح شده باشد. پس با دقت این پاسخ ها را بخوانیم تا سال ها كلید حل مشكلات آشپزخانه مان باشد.


پرسش: چرا وقتی اقدام به تهیه سس پاستا می كنم، غلظت كافی ندارد و وقتی آن را به روی پاستا می ریزم حالت آبكی به خود می گیرد؟ در ضمن پاستا را به خوبی آبكش می كنم ولی همچنان مشكل آبكی بودن سس را دارم، آیا پیشنهادی دارید؟

پاسخ: دو ترفند برای حل این مشكل وجود دارد: اول اینكه زمانی كه می خواهید آب پاستا را به كمك صافی بگیرید مقداری از آب آن را نگه دارید. درون آب پاستا مقداری نشاسته وجود دارد كه می توانید با اضافه كردن آن به سس غلظت مورد نیاز خود را به دست آورید. ترفند دوم این است كه آب پاستا را بگیرید، سپس آن را به تابه حاوی سس اضافه كنید و برای دقایق كوتاهی روی شعله ملایم حرارت دهید. در آخر نیز كمی آب پاستا به روی مواد بریزید و هم بزنید. با این دو ترفند احتمالا مشكل شما حل خواهد شد.


نقل از :سفره ایرانی

کد: 581 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۴ دي بازدید: 4199 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! ۱۴۰۰ جمعه ۶ اسفند
3 کم‌کاری سوال برانگیز دستگاههای مسئول در کنترل قاچاق دام ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۳ آبان
4 حجتی: بیمه حمایتی محصولات کشاورزی ناچیز است ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۷ مرداد
5 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
6 اپلیکیشن هنر آشپزی پاسخی برای سوال همیشگی چی بپزم ۱۳۹۶ شنبه ۹ دي
7 فروشگاه ها برچه اساسی 50 درصد تخفیف می دهند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
8 داروی گیاهی معجزه‏ آسا از راه رسید! ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
9 چگونه بعد از ماه رمضان چاق نشویم؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
10 مزایا و معایب مصرف هر روز یک نوع غذا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
11 یک کودک نوپا هر روز چه مقدار غذا باید بخورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

  به كودك خود به اجبار غذا ندهید دكتر پریسا ترابی در گفت وگویی، ضمن بیان این مطلب ا...

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟