تخصیص 5.2 میلیارد دلار تسهیلات جهت افزایش تولیدات پروتئینی و شرکت های دانش بنیان


با موافقت هیات دولت، در راستای حمایت از تولید، کار و سرمایه ایرانی یک میلیارد و 750 میلیون دلار تسهیلات برای افزایش تولید محصولات پروتئینی دامی و معادل 3.5 میلیارد دلار تسهیلات در قالب تأمین سرمایه در گردش در اختیار واحدهای تولیدی غیردولتی و شرکتهای دانش بنیان قرار می گیرد.

به گزارش لقمه، هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی و با هماهنگی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و به استناد تبصره(2) بند(8) قانون بودجه سال 1392 کل کشور، آیین نامه اجرایی بند یاد شده را تصویب کرد.

بر این اساس، واحدهای تولیدی غیر دولتی صنعتی، معدنی، دام و طیور، دامپزشکی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و شرکت های دانش بنیان دارای مجوز رسمی از مراجع ذی ربط و پروانه بهره برداری از وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و علوم، تحقیقات و فناوری و یا دارای جواز تاسیس در مرحله تولید آزمایشی می توانند از تسهیلات این آیین نامه استفاده کنند.

همچنین بانک های صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران در صورت توافق واحد تولیدی می توانند ارز تخصیصی به واحد تولیدی را به اشخاص حقیقی یا حقوقی دارای وکالت از واحد تولیدی با تایید دستگاه اجرایی از محل تسهیلات این آیین نامه پرداخت کنند.

بر اساس این مصوبه، واحدهای تولیدی که در راستای بازسازی و نوسازی تجهیزات با هدف کاهش مصرف انرژی، تولید کیفی و مبتنی بر فناوری های نوین، توسعه واحدهای تحقیق و توسعه و ایجاد آزمایشگاه ها با هدف ارتقای کیفی فعالیت می کنند، با تاییدیه سازمان ملی استاندارد ایران در اولویت استفاده از تسهیلات این آیین نامه قرار دارند.

همچنین دولت، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را مجاز کرده است در صورت تامین منابع؛ معادل مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون(000/000/500/3) دلار در بانک های صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران سپرده گذاری کند.

بر این اساس، معادل مبلغ یک میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون (000/000/750/1) دلار در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به شکل ارزی با معرفی وزارت جهاد کشاورزی در اختیار واحدهای تولیدی بخش غیر دولتی قرار می گیرد تا در جهت استمرار و افزایش تولید پروتئین دامی هزینه شود.

همچنین حداکثر تا مبلغ سیصد و پنجاه میلیون(000/000/350)دلار برای سرمایه در گردش شرکتهای دانش بنیان اختصاص و مابقی تا سقف معادل یک میلیارد و هفتصد و پنجاه میلیون(000/000/750/1) دلار به منظور تامین مواد اولیه، تجهیزات، قطعات یدکی و مواد مصرفی واحد تولیدی تحت پوشش وزارت صنعت، معدن و تجارت اختصاص می یابد.

در اجرای این آیین نامه رعایت سقف مبلغ مقرر در بند(8) قانون بودجه سال 1392 کل کشور الزامی است.

اعطای تسهیلات با هر نوع ارز قابل پرداخت که توسط بانک مرکزی تعیین می شود، مجاز است.

بر اساس این مصوبه، نرخ سود تسهیلات و وجه التزام آن توسط بانک مرکزی و در زمان سپرده گذاری به بانک های صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران ابلاغ می شود.

همچنین استفاده از تسهیلات این آیین نامه با معرفی دستگاه اجرایی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط خواهد بود و بانک های صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران موظف هستند ماهیانه گزارش عملکرد اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی موضوع این آیین نامه را برای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و علوم، تحقیقات و فناوری ارسال کنند.

این مصوبه مورخ 19/9/1392 از سوی اسحاق جهانگیری؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

بند(8) قانون بودجه سال 1392 کل کشور

در راستای حمایت از تولید و سرمایه و کار ایرانی به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اجازه داده می شود، معادل مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون(3.500.000.000) دلار نزد بانکهای کشاورزی، صنعت و معدن و توسعه صادرات ایران، سپرده گذاری کند تا مبلغ مذکور با رعایت قوانین و مقررات از سوی بانکهای عامل و با معرفی وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و علوم، تحقیقات و فناوری در قالب تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بخش غیردولتی و شرکتهای دانش بنیان اعطاء شود.

تبصره 2 ـ آیین نامه اجرایی این جزء حداکثر ظرف دوماه توسط وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت و جهادکشاورزی با هماهنگی و همکاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس سازمان استاندارد ایران تهیه، تدوین و پس از تصویب هیئت وزیران ابلاغ می شود. 



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :وزارت جهاد کشاورزی

کد: 5874 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 1898 ساعت: 3:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
2 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت
4 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
7 رشد ارزش دلار در جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین راه کنترل دیابت نوع دو پایگاه خبری لقمه: یک کارآزمایی بالینی کوچک می گوید...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی و آرایشی روغن‌های گیاهی روغن‌هایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغن‌ها هستند، اما این روغن‌ها چه مزیتی دارند و آیا می‌توان آنها را جایگزین مواد یا كرم‌های آرایشی كرد؟
رژیم‌های غذایـی سخت ممـنوع! از دست دادن مو یکی از نگرانی‌های اصلی زنان و مردان می‌باشد. ریزش طبیعی مو تقریبا 100-125 تار مو در هر روز است که خوشبختانه جایگزین می‌شوند.
خوراک های معروف هر شهر برای سفرهای شما سفر رفتن و تفریح و استراحت همیشه برای ما با یک حس خوب به اسم خوردن همراه بوده است. لذت خوردن غذاهای خوشمزه و جدید در شهرهای مختلف و در غذاخوری های سنتی یا بازارهای محلی یک شهر همیشه برای ما به یادماندنی و خاطره انگیز است. استفاده از خوراک های سنتی یک شهر می تواند شادی سفر ما را چند برابر کند.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.