واگویه های انجمن صنفی گاوداران از مشکل تامین شیر و تعیین قیمت آن


اعضای انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در دیداری با رییس مجلس شورای اسلامی مشکلات خود را برای تامین شیر مورد نیاز کشور و تعیین قیمت این کالای اساسی مردم مطرح کردند.

به گزارش لقمه،«علی لاریجانی» رییس مجلس شورای اسلامی که برای سرکشی به حوزه انتخابیه خود به استان قم سفر کرده است، روز یکشنبه دیداری با اعضای انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده داشت.

محمود تاجیک از اعضای هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در این باره گفت: فشار بر صنعت دامداری از سال 1389 آغاز شد به طوری که در نیمه سال 90، قیمت شیر به صورت دستوری 630 تومان اعلام شد و این در حالی بود که قیمت تمام شده شیر برای دامداران 840 تومان برآورد شد.

وی افزود: بعد از گذشت حدود پنج ماه قیمت شیر به 750 تومان افزایش یافت؛ در این زمان از طریق کارشناسان مورد اعتماد در بهمن ماه 90 قیمت تمام شده شیر 996 تومان اعلام شد که گاوداران از فروردین 91 آماده شروع فروش شیر خود به کارخانجات با همین قیمت بودند.

تاجیک یادآور شد: تفاهم نامه ای بین وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شد که براساس آن قرار بود علوفه دامداران تا پایان فروردین امسال با ارز 1226 تومان تامین شود اما بسیاری از دامداران سراسر کشور بخش اعظمی از علوفه خود را دریافت نکردند که این موضوع در مناطق دورافتاده و محروم مشهودتر است.

این عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران با تاکید بر اینکه همزمان با افزایش قیمت علوفه بسیاری از دامداران تحت فشار قرار گرفتند، ادامه داد: در این شرایط دامداران مجبور شدند بسیاری از گاوهای شیری خود را روانه کشتارگاه کنند.

وی افزود: در دولت جدید قرار شد علوفه دامداران تامین شود و کارخانجات نیز شیر را با افزایش 15 درصدی و با قیمت 1458 تومان از دامدار خریداری کنند و ما اعلام کردیم حتی حاضر هستیم شیر را با قیمت 1350 تومان در اختیار کارخانجات قرار دهیم.

تاجیک تاکید کرد: در جلسه ای با وزیر صنعت، معدن و تجارت توافق شد با توجه به شرایط کشور هیچگونه افزایش قیمتی در محصول شیر صورت نگیرد مشروط بر اینکه دولت نیز علوفه دامدار را تامین کند.

این عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران با بیان اینکه ادامه تولید شیر از سوی دامداران به معنای سوده بودن صنعت دامداری نیست، گفت: فعالان این بخش عاشق کار خود هستند.

وی همچنین به وعده دولت برای کمک 600 میلیارد تومانی به دامداران اشاره کرد و گفت: با تایید معاون اول رییس جمهوری مقرر شد این مبلغ به عنوان یارانه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد، اما هفته گذشته در جلسه ستاد تنظیم بازار به ما اعلام کردند این مبلغ به 450 میلیارد تومان کاهش یافته است.

تاجیک تاکید کرد: با پیگیری های صورت گرفته مشخص شد معاونت راهبردی رییس جمهور از این موضوع اطلاعی ندارد و نامه ای مبنی بر پرداخت یارانه 450 میلیارد تومانی به دامداران به این معاونت ارسال نشده است.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در پایان گفت: ما موافق آزادسازی قیمت شیر هستیم و در این شرایط علوفه خود را با ارز آزاد تامین می کنیم. همچنین حاضر هستیم شیر با قیمت 1350 در اختیار کارخانجات لبنی قرار دهیم.

رییس مجلس شورای اسلامی پس از استعماع مشکلات این انجمن صنفی، گفت: اگر قیمت شیر آزاد شود در مقابل باید به منظور کاهش قیمت شیر مصرفی مردم، یارانه در اختیار کارخانجات لبنی قرار گیرد.

لاریجانی گفت: باید مشکل قیمت شیر به طوری که هم به نفع مصرف کننده و هم به صرفه برای دامدار باشد در نظر گرفته شود.

نماینده مردم قم در مجلس نهم با بیان اینکه ملاحظه رییس جمهور برای عدم افزایش قیمت شیر به دلیل این است که محصول شیر با سلامت مردم در ارتباط است، گفت: اگر قیمت شیر آزاد شود باید یارانه آن در اختیار کارخانجات لبنی قرار گیرد تا قیمت تمام شده این محصول برای مردم کاهش یابد. 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت

کد: 5878 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2642 ساعت: 4:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 توزیع گسترده کره در فروشگاه‌های سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟
انسان‌های موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند خدای تعالی به یک دسته از انسان‌ها توفیق می‌دهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چه‌قدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.