مواد لازم: تخم مرغ 5عدد آرد 1قاشق سوپخوری نمک.فلفل و روغن مقداری پنیر خامه ای 100گرم جعفری خرد شده 3قاشق سوپخوری زیتون سیاه و سبز (برای تزیین) به مقدار لازم
روش تهیه : تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید وآرد.
نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس پنیر را به صورت مکعب های نیم سانتیمتری خرد و در تخم مرغ بریزید.جعفری خرد شده را نیز بیفزایید و کاملا هم بزنید.
اکنون تابه ای را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
سپس روغن را اضافه کنید و هنگامی که روغن داغ شد مایه را در آن بریزید.در تابه را بگذارید و شعله را ملایم نمایید تا تخم مرغ ها بسته شوند.
در پایان املت را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با برش های زیتون تزیین کنید.
دستور از خانم خدادادی
بازگشت به صفحه نخست