آغاز ذخیره‌سازی 2000 تن سیب و 3500 تن پرتقال شب عید


با توجه به آغاز ذخیره‌سازی میوه شب عید 2000 تن سیب و 3500 تن پرتقال برای شب عید ذخیره‌سازی و تا نیمه نخست سال آینده توزیع می‌شود.

به گزارش لقمه، یدالله صادقی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران درباره‌ی آخرین وضعیت ذخیره‌سازی میوه شب عید با بیان این‌که برنامه‌ریزی لازم برای ذخیره‌سازی سیب و پرتقال شب عید آغاز شده است، گفت: در این روند مباشران تامین میوه‌های شب عید مشخص شده‌اند و تفاهم‌نامه‌ای نیز با باغداران استان تهران و اتحادیه باغداران شمال برای تامین سیب و پرتقال شب عید امضا کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که نحوه‌ی قیمت‌گذاری سیب و پرتقال در شب عید بعدا اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: توزیع میوه شب عید معمولا از نیمه‌ی دوم اسفند‌ماه آغاز می‌شود، ولی در تهران معمولا از 25 اسفند‌ماه به بعد توزیع میوه‌ها آغاز می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر این‌که معمولا آخرین خرید مردم در شب عید میوه است، تصریح کرد: هم‌چنین به دلیل این‌که مهاجرت از تهران زیاد است، توزیع میوه شب عید در استان تهران در روزهای آخر سال جاری آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: بخشی از میوه ذخیره‌سازی شده برای شب عید مردم در استان تهران نیز در 15 روز نخست فروردین‌ماه و پس از بازگشت مردم از سفرهای نوروزی توزیع می‌شود.

به گفته صادقی در حال حاضر قرار است حدود 2000 تن سیب و 3500 تن پرتقال به عنوان میوه شب عید در استان تهران ذخیره‌سازی شود. در این زمینه نیز تفاهم‌نامه‌هایی با تعاونی‌ باغداران تهران و شمال منعقد شده است.

او درباره ی کیفیت میوه‌هایی که قرار است ذخیره‌سازی شود نیز گفت: سیب ممتاز است و تقریبا وزن آن از 140 تا 200 گرم است. حدود 70 درصد از سیب‌ها قرمز و 30 درصد آنها نیز سفید است.

وی با بیان این‌که پرتقالی که در شب عید توزیع می‌شود درجه یک شمال است بیان کرد: دامنه‌ وزنی این پرتقال‌ها بین 220 تا 330 گرم است و 20 گرم بالا و پایین آن نیز در تفاهم‌نامه بدون مشکل مطرح شده است.

صادقی در پایان گفت: در حال حاضر جلسات برای بررسی و انجام کارهای کارشناسی جهت برگزاری نمایشگاه‌های بهاره آغاز شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5949 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ دي بازدید: 2096 ساعت: 10:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
5 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
7 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
9 رئیس اتحادیه میدان مرکزی تره‌بار تهران از کاهش قیمت خیار و موز در این هفته خبر داد ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۶ بهمن
10 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
11 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  11 عامل تغذیه‌ای اثرگذار بر افسردگی افسردگی یكی از شایع‌ترین مشكلات بهداشت روان است. ا...

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  مصرف شیر و فرآورده های لبنی برای چه کسانی مطلقا ممنوع است؟ اگر افراد از دوران کودکی و نوجوانی کلسیم کافی دریا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوان رکورددار کاهش وزن ایرانی را بشناسید جوان 24 ساله سنندجی که طی مدت هشت ماه و 20 روز، 117 کیلوگرم از وزنش را کم کرده بود، تصمیم دارد تا رکورد خود را در ایران و جهان به ثبت برساند.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
انجیر بسیار چاق کننده است اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.