رشد 70 درصدی تولید ماهیان خاویاری پرورشی مازندران


مدیرکل شیلات مازندران از رشد 70 درصدی تولید ماهیان خاویاری پرورشی در مراکز آبزی پروری استان خبر داد.

به گزارش لقمه، حسن حبیب نژاد اظهار کرد: 5 مزرعه با مساحت 8800 مترمربع با تولید 215 تن گوشت در استان فعال است. تولید ماهیان خاویاری مازندران در سال گذشته 127 تن بوده که در سال جاری معادل 70 درصد رشد داشته است.

وی افزود: در سال جاری 2850 واحد مراکز آبزی پروری با تولید حدود 67 هزار و 700 تن انواع ماهیان گرمابی، سردآبی، خاویاری و زینتی و اشتغال 6200 نفر به صورت مستقیم در مدار فعالیت و تولید قرار دارد.

حبیب نژاد با اشاره به رشد 7.8 درصدی تولیدات مراکز آبزی پروری مازندران گفت: میزان تولید مراکز آبزی پروری مازندران در سال گذشته 62 هزار و 820 تن بوده است

حبیب نژاد با بیان اینکه مجموع تولید ماهیان گرمابی مازندران معادل 49 هزار و 247 تن است، اظهار کرد: تولید ماهیان گرمابی در مقایسه با سال گذشته که 46 هزار و 157 تن بود معادل 6.7 درصد رشد داشته است. 2535 مرکز ماهیان گرمابی به مساحت مجموع 15 هزار و 696 هکتار در استان فعال است. این مراکز متشکل از آب بندان‌ها، مزارع گرمابی و دریاچه‌های پشت سد است.

وی با اشاره به تولید حدود 18 هزار و 255 تن ماهی سردآبی در استان، تصریح کرد: 263 مزرعه ماهیان سردآبی با مساحت معادل 295 هزار متر مربع متشکل از مزارع منفرد کوهستانی، مزارع دو منظوره و قفس پشت سد برنجستانک در مازندران فعال است. در سال گذشته 16 هزار و 536 تن ماهی سردآبی تولید شده که در سال جاری حدود 10.4 درصد رشد داشته است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5970 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 3080 ساعت: 2:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
4 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
5 تحویل ۵۰هزار قطعه بچه فیل ماهی خاویاری به بخش خصوصی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۷ مرداد
6 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
7 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
8 ۹ ماه از سال در کشور کیوی داریم/ نیاز ۱۰ کشور را تامین می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
9 اعطای تسهیلات 20 میلیارد ریالی به پرورش ماهیان خاویاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 ترکیدگی میوه، بلای جدید باغ های مرکبات مازندران ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
11 محلول پاشی 120 هکتار از رویشگاههای شمشادی مازندران ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟