جدیدترین اظهارات درباره سلامت برنج‌ ایرانی


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اعلام وضعیت سلامت برنج‌های ایرانی پرداخت و اظهار کرد: اکنون صدها تن از هفت برند برنج توزیع شده در شمال کشور توقیف شده است و نتایج مرحله دوم بررسی‌ها بر روی این محصولات بزودی اعلام می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر سید هدایت حسینی در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنعتی قابل توجهی در شمال کشور انجام نمی‌شود، نگران آلودگی خاک در مناطق حاصل خیز برنج نیستیم.

وی ادامه داد: آلاینده‌هایی چون آرسنیک و کادمیم حاصل فعالیت‌های صنعتی هستند. البته در جریان برخی فعالیت‌های آتشفشانی نیز ممکن است این سموم آزاد شده و وقتی با باران شسته می‌شوند، وارد مزارع شوند که در ایران فعالیت‌های آتشفشانی در مناطق برنج‌خیز نداریم.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنج‌های ایرانی بسیار با کیفیت هستند و از درجه ایمنی بالایی برخوردارند، گفت: این برنج‌ها برای مصرف‌کننده ایرانی مطلوب هستند. البته باید بتوانیم آنها را شناسنامه‌دار کنیم. متاسفانه دیده شده است سودجویانی برنج‌های نامرغوب را با برنج‌های ایرانی مخلوط و به اسم برنج ایرانی به مردم می‌فروشند. با شناسنامه‌دار شدن محصولات تولید داخل، اصالت برنج ایرانی هم حفظ می‌شود.

حسینی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر توزیع برنج‌های آلوده در شمال کشور اظهار کرد: بازرسی‌هایی از سطح بازار انجام و در مرحله اول نتایج مشخص شدند. بر این اساس اسامی هفت برند دارای مشکل به مردم اعلام شد. نتیجه بررسی‌ها در مرحله دوم هم حدود یک ماه آینده و یا زودتر اعلام می‌شود.

وی افزود: اکنون صدها تن از هفت برند اعلامی توقیف و از چرخه مصرف خارج شده‌اند. کشورهای خارجی مبدا این برنج‌ها بودند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه پایش در سطح عرضه به طور مستمر و با جدیت در حال انجام است، اظهار کرد: نمونه‌های برنجی که با استانداردها منطبق نباشند را جمع‌آوری می‌کنیم و به مردم اطلاع می‌دهیم. البته دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بیشتر محموله‌های بزرگ برنج را بازرسی و در صورت اشکال توقیف می‌کنند. خرده‌فروشی‌های جزئی را خود مردم باید مراقب باشند و از خرید آنها خودداری کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5996 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي بازدید: 1986 ساعت: 6:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  قرص‌های لاغری موجب نابینائی می‌شود مردم به هیچ عنوان نباید از قرص‌های لاغری مجیک استف...

  غذاهایی که از ریزش موها جلوگیری می کند‎ برای برخی افراد ریزش موها به دلیل ژنتیکی بودن این ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۱۴ ماده غذایی که طول عمر را زیاد می‌کند یک متخصص تغذیه گفت: به جای آنکه به دنبال روش‌های عجیب و غریب باشیم اگر ۱۴ ماده غذایی را در زنجیره غذایی روزانه بگنجانیم نه تنها بسیاری از بیماری‌ها را از خود دور می‌کنیم بلکه طول عمر بیشتری خواهیم داشت.
روانشناسی تغذیه؛ تو را از غذا خوردنت می‌شناسم! شما چه نوع غذاهایی را بیشتر دوست دارید؟ غذاهای گوشتی؟ غذاهای نشاسته‌ای؟ سبزیجات یا میوه‌ها؟ ..
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.