چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک افتتاح شد


چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی ارگانیک با حضور شرکت‌های دانش بنیان در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد و تا 21 دی ماه ادامه دارد.

به گزارش لقمه، اسماعیل آذر‌گشب - مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی ارگانیک اظهارکرد: چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی با رشد 30 درصدی نسبت به سال گذشته و با حضور 140 شرکت داخلی و خارجی از کشورهایی مانند آلمان، ایتالیا و ترکیه برگزار شده است که در این نمایشگاه آخرین دستاورد‌ها و توانمندی‌های تولید محصولات کشاورزی در معرض دید عموم قرار می‌گیرد.

وی افزود: علیرغم خطرناک بودن و اثبات سرطان‌زایی استفاده ازسموم شیمیایی در محصولات کشاورزی، همچنان این روش‌ها در تولید محصولات کشاورزی ادامه دارد.

مدیر اجرایی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی ارگانیک ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان که رسالت ارتقای سطح دانش فنی و تجاری‌سازی ایده‌های نو را برعهده دارند با ایده‌های جدید و خلق دانش در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

آذر‌گشب با بیان اینکه تولید محصولات کشاورزی و گیاهی عاری از هرگونه مواد شیمیایی و افزودنی‌های مضر ضرورت غذایی جامعه امروز است، اظهار کرد: جهان مدرن امروز توجه ویژه‌ای به مقوله سلامت آحاد جامعه دارد و به همین خاطر توسعه تولید محصولات ارگانیک بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

به گفته وی چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی ارگانیک با حمایت سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و سایر نهادها از جمله معاونت فناوری ریاست‌جمهوری نیز برگزار شده است.

چهارمین نمایشگاه بین‌المللی محصولات و فناوری کشاورزی، گیاهی ارگانیک و صنایع وابسته از امروز تا 21 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران ادامه دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6024 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي بازدید: 2771 ساعت: 10:02 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجه‌فرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعی‌سازی قیمت‌ها هستیم.
مدیریت استراتژیک در رستوران متون تخصصی در زمینه اداره رستوران معدود و محدودند. در ادامه مقاله مفیدی از خانم حدیث مشکی که در وبلاگشان منتشر کرده بودند را باز نشر می کنیم.