روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی


نام اصلی این غذا، پای فریتو (frito pie)است.

مواد اولیه : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده 900 گرم
فلفل شیرین 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
آب 2 فنجان
لوبیا چیتی 425 گرم
چیپس ذرت 4.5 فنجان
پنیر چدار رنده شده 170 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 6 قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده - اختیاری) به مقدار لازم


طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.

سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.


حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.


برای سرو، چیپس را بین 6 ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 6047 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي بازدید: 3040 ساعت: 6:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌هایی برای خوشمزه تر کردن سبزیجات ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  چای جای آب را نمی گیرد کاهش آب بدن علاوه بر چروکیدگی سلول ها، مایع سینووی...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت