واردات محصولات دامی و لبنی ایرلندی از سر گرفته می‌شود


جمهوری اسلامی ایران و ایرلند بر توسعه همکاری‌ها در بخش کشاورزی تاکید کردند.

به گزارش لقمه، در دیدار خلیل آقایی، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس با هیات ایرلندی که اغلب اعضای آن، نمایندگان مجلس این کشور بودند بر همکاری‌های مشترک بین دو کشور به ویژه در بخش کشاورزی تاکید شد.

در این دیدار، قائم مقام وزیر در امور مجلس خواستار کاهش قیمت محصولات دامی و لبنی کشور ایرلند به منظور توسعه تجارت این محصولات بین دو کشور شد.

وی با بیان این که واردات گوشت از ایرلند به لحاظ کیفیت بالا برای ایران از اهمیت خاصی برخوردار است، افزود: قسمت اعظم واردات این محصول توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد و کاهش قیمت گوشت یا هزینه‌های حمل و نقل می‌تواند به افزایش رغبت بخش خصوصی برای واردات کمک کند.

قائم مقام وزیر در امور مجلس گفت: واردات گوشت از ایرلند، سابقه خوبی در کشورمان داشته اما به دلیل شیوع بیماری جنون گاوی در چند سال گذشته این واردات متوقف شد.

وی ابراز امیدواری کرد با رفع ممنوعیت واردات گوشت از ایرلند، تجارت در حوزه محصولات دامی بین دو کشور از سر گرفته شود.

آقایی ضمن تاکید بر توسعه همکاری‌ها در بخش شیلات اذعان کرد: ایران سابقه درخشانی در بخش شیلات به خصوص تولید خاویار دارد و علاوه بر این می‌توان به لحاظ علمی و تخصصی در این حوزه همکاری کرد.

وی در مورد برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات دامی در دو کشور گفت: در ایران نمایشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی به طور روزانه، هفتگی و ماهانه برگزار می‌شود و دو کشور می‌توانند در زمینه برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات همکاری کنند.

آقایی حضور هیات ایرلندی در ایران و تلاش آنها برای گسترش همکاری ها را نشان دهنده اراده ایرلند در زمینه بهبود روابط دو کشور دانست.

وی ابراز امیدواری کرد توسعه روابط بین دو کشور به صلح، امنیت و آرامش دنیا کمک کند.

در این دیدار اریک بایرن، نماینده مجلس ایرلند نیز خواستار گسترش همکاری‌های دو کشور به خصوص در بخش کشاورزی و دامی شد.

وی با بیان این که ایرلند از بالاترین استانداردهای اتحادیه اروپا برای پرورش و تولید گوشت گاو و گوسفند تبعیت می‌کند، گفت: ما در پرورش گاو و گوسفند از اصلاح ژنتیکی و یا هورمون استفاده نمی‌کنیم و تمام فرآورده های گوشتی ایرلند از مزرعه تا فروشگاه‌ها رصد می‌شود.

نماینده مجلس ایرلند قیمت محصولات دامی را ناشی از اجرای قوانین سخت و رعایت استانداردهای بالا به منظور افزایش تبعیت و سلامت محصولات در ایرلند دانست و اذعان کرد: تمام کشاورزان و دامداران ملزم به اجرای این قوانین هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6063 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي بازدید: 1932 ساعت: 3:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، از کاهش خطر ابتل...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
چگونه ترشح هورمون رشد را افزایش دهیم؟ برخی از عوامل در افزایش ترشح هورمون رشد موثر‌ند.