قیمت انواع میوه در سطح شهر/ صیفی‌جات گران شد


نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تکاپو برای برگزاری هرچه بهتر ایام عید، بازار میوه را دستخوش تغییرات قیمتی و همچنین تغییر حجم عرضه و تقاضا کرده است.

به گزارش لقمه، این کاهش حجم خرید از سوی مصرف‌کنندگان به گفته‌ی فروشندگان میوه و سبزی به دلیل نزدیکی به شب عید است و خانواده‌ها با کاهش خرید میوه به دنبال صرفه جویی و پس‌انداز سرمایه‌ی خود هستند تا بتوانند دیگر نیازهای ایام عید مانند خرید لباس نو و تنقلات و آجیل را فراهم کنند.

بر این اساس حجم تقاضای میوه نسبت به چند روز گذشته کاهش یافته است. از سوی دیگر قیمت بادمجان، هویج و کلم افزایش یافته است.

در حال حاضر در سطح شهر هر کیلو بادمجان 3700 تومان، هویج 1500 تومان و کلم بروکلی 6500 تومان به فروش می‌رسد که قیمت خرید این محصولات از میادین به گفته فروشنده‌ها و طبق فاکتور خرید به ترتیب کیلویی 3500 تومان، 1100 تومان و 5300 تومان است.

حجم مصرف لیموشیرین که بنا به قرار داشتن در فصل سرما و افزایش بیماری‌ها رشد داشته است، کیلویی 2000 تومان به فروش می‌رسد و کیلویی 1500 تومان از میدان میوه و تره‌بار خریداری می‌شود. میوه‌های پرمصرف و همیشگی منازل هم‌چون موز، پرتقال و خیار آنچنان تفاوت قیمتی در چند روز گذشته نداشته‌اند و موز کیلویی 4000 تومان، پرتقال کیلویی 2500 تومان و خیار کیلویی 3000 تومان در سطح شهر به فروش می‌رسد. این در حالی است که قیمت خرید موز از میدان کیلویی 3500 تومان، پرتقال کیلویی 1700 تومان و خیار کیلویی 2500 تومان است.

گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی که جزو جدایی‌ناپذیر سفره‌های غذای ایرانی است نیز در سطح شهر کیلویی 2500 و 2800 تومان به فروش می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6109 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 2752 ساعت: 4:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
3 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
4 شیره جان زمین در هندوانه ۳۰۰ تومانی/وقتی سود صادرات تشنگی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
5 گران‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌ بازار این روزها کدامند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
6 این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۹ مهر
7 کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
8 چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
9 اسفناج به ‌همراه گوشت مصرف شود ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
10 پیروزی گوجه‌فرنگی ایرانی در جنگ قیمت با رقیب هندی ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید در مقیاس کوچک نشا...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت شناسی با بستنی لقمه: بنا به نتیجه یک تحقیق علمی، تجربی که همبستگی نزدیک بین طعم ها و شخصیت افراد را ثابت میکند ، اگر می خواهید بدانید بستنی مورد علاقه تان چه ویژگی‌های شخصیتی شما را لو می دهد! اول بستنی مورد علاقه ی خود را انتخاب کنید و بعد بخوانید.
سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.