پرورش بیش از 21 هزار ملکه زنبور عسل در مازندران


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پرورش 21 هزار و 736 ملکه زنبور عسل در زنبورستان‌های مازندران طی 9 ماهه امسال خبر داد.

به گزارش لقمه، حسین نگهدار اظهار کرد: در 9 ماهه امسال بیش از 21 هزار و 736 ملکه زنبورعسل در زنبورستان‌های بخش خصوصی استان، تولید و پرورش یافته و در کلنی‌های زنبورعسل مورد استفاده قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مازندران با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیمی مناسب و پوشش گیاهی متنوع، یکی از قطب‌های صنعت زنبورداری کشور است، خاطرنشان کرد: مازندران توانسته نقش بسزایی در تولید کمی و کیفی محصولات این بخش داشته باشد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران، انتخاب کلنی‌های برتر، استفاده از ملکه‌های جوان و رفتار آرام تر زنبورها در کلنی را از نتایج پرورش ملکه زنبور عسل برای افزایش تولید در هر کلنی دانست.

نگهدار بیان کرد: ملکه‌های زنبور عسل حدود 50 درصد تخم‌ریزی خود را در دو سال اول زندگی و مابقی را در سال‌های بعدی زندگی انجام می‌دهند بنابراین ضروری است هر ساله و یا حداکثر هر دو سال یکبار ملکه زنبور عسل کلنی تعویض شود.

وی با اشاره به اینکه 50 درصد صفات از طریق ملکه و 50 درصد دیگر صفات از طریق زنبورداران به نسل بعدی انتقال می‌یابد، افزود: با پرورش صحیح ملکه و تعویض به موقع آن می‌توان به نتایج مطلوبی دست یافت.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6110 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 2406 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  چیپس و نوشابه هوش کودکان را پایین می‌آورد لقمه: محققان هشدار دادند که مصرف مواد غذایی دارای ...

  5 چربی سالمی که باید مصرف شود لقمه: برای متناسب کردن وزن، یاد بگیرید چگونه برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جلوگیری از سرطان روده بزرگ با رژیم ماهی خواری بر اساس مطالعات اخیر نشان داده شده است که حذف گوشت قرمز و استفاده از رژیم غذایی گیاهی که شامل ماهی است عامل اصلی برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ است.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.