برای کاهش خشکی پوست سر از روغن زیتون استفاده کنید


‌یک متخصص پوست و مو، با بیان این که روغن زیتون یکی از بهترین مواد برای کاهش خشکی پوست است، گفت: می‌توان قبل از استحمام مقداری از روغن زیتون را روی پوست سر قرار داده و بعد از 10 دقیقه ماساژ، موها را شستشو دهید.

به گزارش لقمه، دکتر زهرا رمضانی اظهار کرد: بسیاری از خارش‌های سر ناشی از مشکلات پوستی نظیر پسوریازیس، درماتیک سبورئیک و یا قارچ‌هایی است که موجب رشد سریعتر از حد طبیعی پوست می‌شوند.

وی افزود: رشد بیش از حد پوست، ارگانیزم‌های سطحی را تحریک به افزایش رشد و تکثیر می‌کند که باعث ایجاد خارش در سطح پوست سر می‌شود.

این متخصص پوست و مو، شایع‌ترین علت خارش پوست سر را عدم رعایت بهداشت فردی دانست و ادامه داد: پوست‌های مرده سطح پوست سر در صورت ماندگاری موجب التهاب و خارش می‌شود.

وی، مخمر پیتیروسپوروم را یکی از شایعترین علل خارش سر اعلام کرد و گفت: مخمر پیتیروسپوروم در تمام سنین شایع است اما در بین بیماران نوروتیک و مبتلایان به ویروس نقص ایمنی انسانی بیماری شدیدتر است.

این متخصص با اشاره به اینکه در بزرگسالان معمولاٌ این بیماری با عود و بهبود همراه است، اذعان کرد: استرس، خستگی و تغییرات آب و هوا مهمترین عوامل در تشدید این عارضه است.

این کارشناس با بیان اینکه هیچ راهی برای پیشگیری و درمان واقعی اگزمای سبورئیک وجود ندارد، تصریح کرد: با مصرف داروهای ضد قارچ و ترکیبات استیروییدی می توان این بیماری را کنترل کرد.

رمضانی با بیان اینکه خشکی سر اصلی‌ترین علت خارش پوست سر است، افزود: شستشوی سر با صابون موجب زبر شدن موها و از بین رفتن چربی‌های ضروری سطح پوست سر می‌شود.

وی با ذکر این نکته که بهترین درمان برای درگیری خفیف تا متوسط پوست سر، شستشوی مکرر و طولانی مدت با شامپو ضد شوره است، تصریح کرد: بهترین روش برای رفع این مشکل استفاده از شامپوهایی با پایه اسیدیته متعادل با pH مابین 4.5 و 5.5 است.

وی با ذکر این نکته که پسوریازیس را می‌توان به راحتی متوقف کرد، ادامه داد: استفاده از شامپوهای تار بهترین اثر را در برداشتن پوست‌های مرده و کاهش التهاب دارند.

رمضانی ادامه داد: روغن زیتون یکی از بهترین مواد برای کاهش خشکی پوست است، لذا می توان قبل از استحمام مقداری از آن را روی پوست سر قرار داده و بعد از 10 دقیقه ماساژ آن را شستشو داد.

این متخصص با بیان اینکه رنگ موها حاوی ماده‌ای به نام پارفنیل اندیامین هستند، خاطرنشان کرد: پارافنیل اندیامین ماده شیمیایی است که در ایجاد خارش شدید و تاول برروی پوست سر نقش اساسی دارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6127 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۶ بهمن بازدید: 1839 ساعت: 12:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
3 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
4 راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
5 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
6 نکاتی که می‌تواند شادابی و جوانی پوست را تضمین کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
7 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
9 ویتامین هاچه تاثیری بر زیبایی کودکان دارند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 درمان خانگی جای جوش و لک های قهوای پوست ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
11 کمبود ویتامین c را جدی بگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  لزوم مصرف ویتامین ها و املاح چیست

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
شیره درخت افرا معجزه می‌کند محققان کانادایی طی تحقیقاتی دریافتند، اگر آنتی‌بیوتیک همراه با شیره درخت افرا مصرف شود می‌تواند به غشاء باکتری‌ نفوذ کرده و آن را از بین ببرد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.