غذاهای نوروزی/
روش تهیه مرغ پلوی اناری برای مهمانی های نوروز




مواد اولیه

برنج یك كیلوگرم

روغن حیوانی چهار قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوری

انار ساوه چهار عدد

ران مرغ شش عدد

روغن مایع چهار قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

رب انار به میزان لازم

نمك، فلفل و خلال پسته به میزان لازم



طرز تهیه

ران مرغ‌ها را با یك عدد پیاز، نمك و فلفل می‌گذاریم تا پخته شود، بعد آنها را همراه با زعفران، سرخ می‌كنیم. در ظرف دیگری یك عدد پیاز دیگر را رنده ریز كرده، همراه با سیرها آنها را با روغن حیوانی تفت می‌دهیم و در آخر انار دانه شده را به آن اضافه كرده، یك دقیقه تفت می‌دهیم و آنها روی مرغ سرخ شده‌ می‌ریزیم تا مرغ طعم سس را بگیرد.

برنج را خیس كرده و آن را دم می‌كنیم. در زمان دم كشیدن روی آن زعفران دم شده می‌ریزیم تا برنج زعفرانی شود. زمان سرو برنج را كشیده، لابه‌لای آن انار تازه قرار می‌دهیم و روی آن را با خلال پسته تزیین می‌كنیم. می‌توان در كنار مرغ اناری‌مان رب انار هم قرار داد تا در زمان سرو از آن برای روی غذا استفاده كرد. همچنین می‌توان این غذا را لابه‌لا هم كشید و با هم سرو كرد.

در آخر كار هم روی برنج روغن حیوانی داغ شده می‌ریزیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6169 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ بهمن بازدید: 4055 ساعت: 2:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
3 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 روش تهیه پلوی مکزیکی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
5 روش تهیه پلـو ایتالیـایی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
6 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
7 روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
8 روش تهیه‌ی پلو سه رنگ برای مهمانی های عید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
9 دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
10 روش پخت ته‌چـیـن بـه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

  روغن نارگیل برای قلب مفید نیست محققان دانشگاه کویینزلند استرالیا اثبات کرده‌اند ک...

  با این 10 غذا پوستتان پیر می شود تابه‌حال فکر کرده‌اید که چرا پس از چندین روز تعطیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.