غذاهای نوروزی/
روش تهیه مرغ پلوی اناری برای مهمانی های نوروز




مواد اولیه

برنج یك كیلوگرم

روغن حیوانی چهار قاشق غذاخوری

پیاز دو عدد

زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوری

انار ساوه چهار عدد

ران مرغ شش عدد

روغن مایع چهار قاشق غذاخوری

سیر دو حبه

رب انار به میزان لازم

نمك، فلفل و خلال پسته به میزان لازم



طرز تهیه

ران مرغ‌ها را با یك عدد پیاز، نمك و فلفل می‌گذاریم تا پخته شود، بعد آنها را همراه با زعفران، سرخ می‌كنیم. در ظرف دیگری یك عدد پیاز دیگر را رنده ریز كرده، همراه با سیرها آنها را با روغن حیوانی تفت می‌دهیم و در آخر انار دانه شده را به آن اضافه كرده، یك دقیقه تفت می‌دهیم و آنها روی مرغ سرخ شده‌ می‌ریزیم تا مرغ طعم سس را بگیرد.

برنج را خیس كرده و آن را دم می‌كنیم. در زمان دم كشیدن روی آن زعفران دم شده می‌ریزیم تا برنج زعفرانی شود. زمان سرو برنج را كشیده، لابه‌لای آن انار تازه قرار می‌دهیم و روی آن را با خلال پسته تزیین می‌كنیم. می‌توان در كنار مرغ اناری‌مان رب انار هم قرار داد تا در زمان سرو از آن برای روی غذا استفاده كرد. همچنین می‌توان این غذا را لابه‌لا هم كشید و با هم سرو كرد.

در آخر كار هم روی برنج روغن حیوانی داغ شده می‌ریزیم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6169 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ بهمن بازدید: 4104 ساعت: 2:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
3 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
4 روش تهیه پلوی مکزیکی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
5 روش تهیه پلـو ایتالیـایی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
6 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
7 روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
8 روش تهیه‌ی پلو سه رنگ برای مهمانی های عید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
9 دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
10 روش پخت ته‌چـیـن بـه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟ برای خریدكردن از خانه خارج می‌شوید، خریدهایتان را می‌كنید و به خانه برمی‌گردید، همه چیزهایی را كه خریده‌اید در جای خودشان قرار می‌دهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر می‌گذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز می‌كشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، می‌دانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهند و زودتر خراب می‌شوند؟ این را هم می‌دانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه می‌دارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
با سوختگی‌های خفیف در آشپزخانه چه کنیم؟ مثلث آتش از 3 عامل گرما، اکسیژن و ماده سوختنی تشکیل‌شده و بی‌شک سهل‌انگاری در رعایت نكته‌های ساده ایمنی آشپزخانه، می‌تواند با ایجاد این مثلث خانه‌تان را به آتش بکشد...
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.