فراوانی گوشت مرغ برای تامین بازار شب عید


مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی از تولید حدود دو میلیون تن گوشت مرغ در سال جاری خبر داد و گفت: برای تامین گوشت مرغ شب عید نیز میزان تولید و عرضه افزایش یافته و با فراوانی تولید و عرضه گوشت مرغ مواجه هستیم.

به گزارش لقمه، همایون دارابی اظهار کرد: تولید گوشت مرغ در کشور در واحدهای تولیدی کشور روند خطی را دنبال می‌کند؛ به گونه‌ای که ماهانه به طور متوسط 90 میلیون قطعه جوجه‌ریزی صورت گرفته که در سال به بیش از یک میلیارد قطعه جوجه می‌رسد.

وی افزود: با توجه به میانگین تبدیل هر کیلوگرم دان مرغ به گوشت که در ایران به ازای هر دو کیلوگرم دان مرغ یک کیلوگرم گوشت تولید می‌شود امسال حدود دو میلیون تن گوشت مرغ تولید شد و متوسط وزن هر لاشه بیش از دو کیلو و 600 گرم بود. در حالی که استاندارد جهانی میانگین وزن هر لاشه یک 1.4 تا 1.8 کیلوگرم است.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی ادامه داد: یکی از دلایل بالا بودن وزن لاشه مرغ گوشتی در ایران بالا بودن قیمت جوجه یک روزه است چرا که مرغداران هر قدر وزن لاشه خود را بالا ببرند می‌توانند هزینه‌های خود را بیشتر جبران کنند. از سوی دیگر نیز از آنجاکه کشتارگاه‌ها که متقاضی این محصول هستند با بالا بودن وزن لاشه افت کمتری پیدا می‌کنند نیز تعیین کننده وزن لاشه مرغ گوشتی هستند.

دارابی تاکید کرد: در حال حاضر اگر تنها سن و وزن لاشه در نظر گرفته شود می‌توان متوسط وزن لاشه مرغ گوشتی در کشور را تا حدود یک کیلو و 900 گرم کاهش داد.

وی افزود: بازار مرغ گوشتی در سال جاری به دو برهه زمانی شش ماهه اول و دوم تقسیم می‌شود چراکه در شش ماهه دوم علیرغم تغییر نرخ ارز و بالا رفتن هزینه‌ها بازار کشش افزایش قیمت گوشت مرغ را نداشت و نهایتا مرغداران متضرر شده‌اند.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران مرغ گوشتی گفت: براساس هزینه‌های تولید افزایش یافته در شش ماهه دوم، قیمت منطقی تمام شده برای هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری 4900 تومان بود اما متوسط قیمت فروش مرغداران کیلویی 4300 تومان بود. از سوی دیگر علیرغم این که هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار مصرف باید حدود 7000 تومان فروخته می‌شد قیمت متوسط این محصول در بازار مصرف کیلویی 6400 تومان است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6367 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 2401 ساعت: 4:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
4 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مدیترانه‌ای و رابطه آن با سلامت قلب این رژیم به عنوان یکی از سالم‌ترین رژیم‌های غذایی ...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
لاغری با آب كرفس صحت ندارد مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!