5 خاصیت زیتون و روغن زیتون


زیتون و روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدانهای فلونیک هستند به علاوه ترکیب های ضد سرطان است.

به گزارش لقمه، پنج خاصیت زیتون و روغن زیتون عبارتند از:


1-از شما در مقابل سرطان روده بزرگ، پوست و پستان محافظت می کند

زیتون و روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدانهای فلونیک هستند به علاوه ترکیب های ضد سرطان است. زیتون و روغنش همچنین حاوی سطح بالایی از اسید چرب اشباع نشده و اسید اولئیک است که بیماری مزمن، التهاب مفرط را کاهش می دهد. ترکیب های موجود در زیتون همچنین اثرات مخرب رادیکال های آزاد را خنثی می کند.

2- روغن زیتون برای قلب مفید است

روغن زیتون حاوی بیوفنول هاست. که از کلسترول بد جلوگیری می کند. کلسترول بد نقش مهمی در پیشرفت بیماری قلبی دارد. کلسترول بد اکسیداتیو را تقویت می کند که موجب متصلب شدن جدار شریانها می شود. بیوفنول موجود در روغن زیتون فشار خون را کاهش می دهد. بنابراین از رشد پلاک شریانی جلوگیری می کند.

3- درد را کاهش می دهد

زیتون حاوی ترکیبی است که اولیوکانتل نامیده می شود، ثابت شده این ترکیب خاصیت ضد التهابی قوی دارد. عملکرد آن شبیه به ایبو بروفن است. روغن زیتون به طور طبیعی التهاب دردهای مزمن را کاهش می دهد مانند آرتروز. روغن زیتون می تواند برای تسکین درد به رژیم روزانه اضافه شود.

4- زیتون و روغن زیتون از شما در برابر زخمها حفاظت می کنند

خواص ضد میکروبی موجود در زیتون و روغن زیتون به مبارزه علیه باکتری ای که موجب زخم معده می شود کمک می کند. پژوهش ها ثابت کرده سطح بالای پلی فنول های زیتون از معده در برابر هشت نوع باکتری(زخم معده) حفاظت می کند. سه نوع از این باکتری نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاوم هستند.

5- خوردن زیتون جذب آهن را تقویت می کند

زیتون حاوی مقدار قابل توجهی آهن است، که عامل مهمی در ایجاد هموگولوبین است. این پروتئین اکسیژن را به سراسر بدن از طریق جریان خون می رساند. آهن همچنین به ساختن آنزیمی برای تنظیم عملکرد ایمنی بدن است کمک می کند و به رشد شناختی کمک می کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6373 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۴ اسفند بازدید: 1959 ساعت: 1:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
6 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
9 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
10 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
11 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

  تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...

  چای تقلبی چه رنگی است ؟ سولماز چوبکی، کارشناس تخصصی چای سازمان غذا و دارو ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
وقتی چاقی ژنتیكی می‌شود بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان می‌دهند و بعضی خیلی زود سیر می‌شوند و از غذا خوردن دست می‌كشند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
چربی های ترانس را بشناسید روغن‌های گیاهی که از دانه‌های روغنی گرفته می‌شوند، مانند بسیاری از خوراکی‌ها تاریخ مصرف دارند و باید در دمای خاصی آنها را نگه داشت.