دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو


باقلاقاتق غذایی شمالی است که می توانید آن را به سادگی در خانه و مایکروویو تهیه کنید.

مواد لازم برای شش تا هفت نفر

باقلا كشاورزی پاك شده: 500 گرم

سیر ریز خرد شده: چهار تا پنج حبه

شــوید تازه خـرد شده: یك پیمانه

روغن: چهار قاشق سوپخوری

زردچوبه: دو قاشق چایخوری

تخم‌مرغ: دو تا سه عدد

نمك: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

باقلا را با سیرها، شوید، روغن و زردچوبه مخلوط كرده، درون یك ظرف بدون درپوش گذاشته و داخل دستگاه قرار می‌دهیم و با مایكروویو 100 درصد به مدت پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا تفت بخورند. (مابین زمان یك بار هم می‌زنیم)

چهار پیمانه آب گرم اضافه كرده و با قدرت 100 درصد به مدت 10 دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا آب به جوش آید. بعد در ظرف را می‌گذاریم و ظرف را داخل دستگاه با قدرت 60 درصد، 20 دقیقه دیگر زمان می‌دهیم تا بپزد. (اگر خورش آب كافی نداشت كمی اضافه می‌كنیم). نمك اضافه كرده، تخم‌مرغ‌ها را روی آن شكسته و ظرف را با درپوش با قدرت 60 درصد، 10 دقیقه زمان می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.

این خورش با كته یا چلوی ساده سرو می‌شود.

نکته: میتوان به جای شوید تازه از دو قاشق سوپخوری شوید خشك استفاده كرد كه در این صورت شوید خشك را بدون تفت دادن اضافه كنید.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 6516 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۳ فروردين بازدید: 3249 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه فوتبالیست ها فوتبال، ورزشی است مبتنی بر قدرت، سرعت و مهارت که ه...

  دسرهای چاق‌کننده را بشناسید متخصصان تغذیه و سلامت در مطالعه جدیدی هشدار دادند:...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودتان دندان هایتان را سفید کنید برای داشتن دندان های سفید و بدون لکه رعایت مواردی که در این مطالب آورده شده را به شما توصیه می کنیم.
چربی‌های بدن با چه مواد غذایی می‌‌سوزند؟ برخی از مواد غذایی باعث سوزاندن چربی‌های بدن می‌شوند که بهتر است در وعده‌های غذایی مصرف شوند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.