چند درصد ایرانی‌ها کمتر از حد لازم میوه و سبزی می‌خورند


سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به نقش میوه‌ها و سبزیجات در سلامت، خودمراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها، گفت: این درحالیست که متاسفانه 88 درصد مردم در روز کمتر از پنج واحد میوه و سبزی مصرف می‌کنند.

به گزارش لقمه، دکتر شهرام رفیعی‌فر گفت: 88 درصد مردم روزانه کمتر از پنچ واحد میوه و سبزی مصرف می‌کنند، یعنی به طور میانگین میوه یا سبزی مصرفی‌شان یک و نیم واحد است.

وی افزود: 17میلیون و 700 هزار ایرانی به مشکلات ناشی از کمبود مصرف میوه و سبزی دچار هستند؛ به طوری که از هر 10 ایرانی تنها یک نفر در طول روز به اندازه کافی میوه و سبزی مصرف می‌کند.

رفیعی‌فر به افراد توصیه کرد که لحاظ روزانه 5 نوبت میوه و سبزی‌های خام در سبد مصرف عذایی روزانه‌شان را جدی بگیرند و افزود: انتخاب سبزی و میوه‌های تازه برای مصرف، استفاده از سبزی در کنار وعده‌های غذایی، مصرف میوه‌های تازه یا آب‌میوه به عنوان میان وعده، مصرف زیاد سالاد هنگام نهار و شام با سس‌های بدون چربی و کمی آبغوره یا آبلیمو نیز توصیه می‌شود.

رفیعی‌فر در ادامه افزود: سعی کنید میوه‌های خرد شده و قطعه قطعه شده را سریع مصرف یا تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید؛ زیرا پوست کندن، قطعه قطعه کردن و آسیب به بافت میوه، به مرور محتوای ویتامین‌های آن میوه را کم خواهد کرد.

وی افزود: به منظور تشویق کودکان به مصرف میوه، بهتر است والدین جهت میان وعده مدرسه فرزندان‌شان میوه در نظر بگیرند و فراموش نکنند که ذائقه کودکان از دوران کودکی شکل می‌گیرد.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، بر تنوع در مصرف میوه‌ها تاکید کرد و گفت: ترکیب میوه‌ها با یکدیگر متفاوت است. بدین ترتیب بدن افراد ویتامین‌ها و ترکیبات مختلف را دریافت می‌کند. گیلاس، آلبالو و توت با سرطان می‌جنگند، سیب دارای مقدار زیادی فیبر است، پرتقال و کیوی هم محتوی مقدار زیادی ویتامین C هستند و به همین ترتیب میوه‌های مختلف فواید خاص خود را به بدن منتقل می‌کنند و لازم است در مصرف آنها بحث تنوع نیز مد نظر قرار گیرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6567 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين بازدید: 1953 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت