تا اطلاع ثانوی زعفران نخرید


عضو شورای ملی زعفران از بی‌ثباتی قیمت و گرانی بی‌دلیل زعفران در بازار داخلی خبر داد و گفت:‌ دلالان طی ماه گذشته زعفرانی را که به کمترین قیمت از کشاورزان خریده‌اند کیلویی چهار میلیون و 500 تا پنج میلیون و 500 هزار تومان قیمت‌گذاری می‌کنند درحالی که خبری از زعفران نیست.

به گزارش لقمه، علی حسینی، رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان زعفران خراسان جنوبی اظهار کرد:‌ بازار امروز زعفران به جولانگاه دلالان فرصت‌طلب و سودجویانی تبدیل شده که به راحتی برای سرنوشت این محصول استراتژیک و با ارزش ایرانی تعیین تکلیف می‌کنند چرا که آن‌ها محصولی را که در ابتدای فصل کشت کیلویی سه میلیون و 300 تا کیلویی سه میلیون و 500 هزار تومان از کشاورز خریده‌اند در حال حاضر کیلویی چهار میلیون و 500 هزار تا پنج میلیون و 500 هزار تومان قیمت گذاری می‌کنند که البته از مبادله جنس هم خبری نیست!

آشفتگی بازار زعفران بدون عرضه محصول

وی افزود: چنین بازار آشفته‌ای که تنها براساس اظهاریه‌ بی‌اساس سودجویان و بدون رد و بدل شدن کالا به وجود آمده است تنها سبب می‌شود متقاضیان و خریداران خارجی زعفران ایرانی را بی اعتماد کند و به بازار بین المللی این محصول که سالانه میلیون‌ها دلار ارزآوری برای کشور دارد آسیب برساند.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: هیچ دلیلی برای افزایش قیمت زعفران جز سودجودیی عده‌ای فرصت طلب که کارشان ضربه زدن به تولید ملی به نفع خود است، وجود ندارد اما این وضعیت به هیچ وجه به نفع بازار داخلی و خارجی زعفران نیست چرا که هم اکنون هیچ محصولی دست کشاورز نبوده و چنین بی ثباتی به دست دلالان در حال حاضر اتفاق افتاده است.

تا اطلاع ثانوی زعفران نخرید

حسینی تاکید کرد: توصیه می‌شود متقاضیان و خریداران داخلی و خارجی زعفران تا اطلاع ثانونی که ثبات نسبی در بازار بوجود بیاید از خرید و تقاضای این محصول خودداری کنند و به رفتار نادرست اقتصادی عده‌ای سودجو دامن نزنند.

دولت و تشکل‌ها به بازار زعفران ثبات دهند

وی تصریح کرد: دولت و تشکل‌های بخش خصوصی باید دست به دست هم دهند در سال‌های آینده مشکلات باعث نشود تا بازار زعفران به دست عده‌ای سودجو و دلال بیفتد چرا که اگر کشاورزان در ابتدای فصل برداشت نقدینگی در اختیار داشتند دیگر مجبور به فروش محصول خود به دلالان با پایین‌ترین قیمت نبودند و امروز شاهد جولان دادن این فرصت‌طلبان در بازار زعفران نبودیم بنابراین از دولت و تشکل های بخش خصوصی خواستاریم تا برای سال های آینده زعفران و تقویت بازارهای داخلی و خارجی آن تدبیر بیندیشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6611 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 2352 ساعت: 3:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: محققان آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا مولفه های کلیدی را برای یک سبک زندگی سالم در دوران بارداری توصیه می کنند.
آشنایی با پرتقال و خواص دارویی آن پرتقال درخت كوچكی است دارای برگهای سبز و گلهای سفید، پوست پرتقال نارنجی رنگ ، كمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش ، زرد رنگ و یا قرمز است .
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.