روش تهیه‌ بریونی؛ غذای محلی اصفهان


بریونی یا بریانی یکی از چندین غذای لذیذ سنتی و محلی اصفهانی‌ها است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

گوشت گوسفند بدون استخوان: 500 گرم

جگر سفید گوسفند: 200 گرم

پیاز متوسط: 4 عدد

زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری

دارچین: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

نان سنگک: به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه:

* گوشت را با مقداری آب و 2 عدد پیاز خرد شده و زردچوبه می‌پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمک اضافه می‌کنیم.

* جگر سفید را هم پس از پختن، چرخ و سرخ می‌کنیم.

* گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می‌کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را کنار می‌گذاریم.

* نمک و فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

* سپس یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می‌گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می‌ریزیم، طوری که کف آن چرب شود.

* مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می‌کنیم و روی حرارت می‌گیریم تا کف بریانی طلایی شود.

* روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می‌ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود.

* بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی‌گردانیم.

* در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می‌ریزیم.

* اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می‌کنند. شما می توانید در صورت دلخواه کمی خلال بادام و پسته هم روی بریانی بریزید.

* بریانی را با دوغ تازه نوش جان کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 6616 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت بازدید: 3414 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهای محبوب در آسیا را بشناسید ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
2 بفرمایید غذای محلی ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تخم مرغ عسلی نخورید تخم مرغ را به صورت آب پز کاملا سفت شده استفاده کنی...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (1) پایگاه خبری لقمه: تا هنگامی که زنده هستید،ممکن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت